تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مخالفت درستکار و بنا با شرکت برادران گرایی و زارع در مسابقات روسیه

روسیه میزبان مسابقات ALL STAR است و از ایران برای حضور برادران گرایی و زارع دعوت کرد که با تصمیم درستکار و محمد بنا حضور این سه کشتی گیر منتفی شد.

کد خبر: ۱۱۳۶۸۱
۱۲:۰۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

مخالفت بنا و درستکار با حضور سه کشتی گیر

دیدارنیوز - در روز‌های گذشته ۳ کشتی‌گیر ایرانی از سوی روس‌ها به تورنمنت ALL STAR که قرار است ۱۲ آذر در مسکو برگزار شود، دعوت شدند.

برای حضور در این رقابت‌ها شماری از ستارگان کشتی آزاد و فرنگی جهان از جمله عبدالرشید سعدالله‌اف، زائوربک سیداکوف، ماگومدحبیب کادیماگومدوف و... دعوت شده‌اند که کشتی فینال گونه‌ای در دو رشته آزاد و فرنگی برابر هم خواهند داشت. از ایران نیز امیرحسین زارع قهرمان سنگین وزن جهان در سال ۲۰۲۱ و همچنین محمدرضا گرایی قهرمان ۶۷ کیلوی جهان و المپیک به همراه محمدعلی گرایی نفر سوم وزن ۷۷ کیلوی جهان به این رقابت‌ها دعوت شده‌اند.

فدراسیون کشتی در این باره نظرات سرمربیان دو تیم را جویا شد که هیچ کدام از آن‌ها موافق حضور این سه کشتی‌گیر در مسکو نیستند.

هم محمد بنا و هم پژمان درستکار سرمربیان تیم‌های ملی فرنگی و آزاد به دلیل اینکه بعد از جهانی هیچ یک از کشتی‌گیران اعزامی تمرین منظمی نداشته‌اند، با این اعزام مخالفت کرده‌اند. خصوصا ۳ کشتی‌گیر دعوت شده که هیچ کدامشان تاکنون برای حضور در لیگ هم قرارداد نبسته‌اند تا به واسطه لیگ لااقل تمرین منظم‌تری داشته باشند.

اینطور که پیداست استارت رسمی کشتی ایران برای مسابقات سال ۲۰۲۲ از مسابقات قهرمان کشوری زده خواهد شد که هنوز زمان دقیق برگزاری آن اعلام نشده است.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی