تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کاهش قیمت برنج به زودی

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: ثبت سفارش واردات این محصول با نامه وزارت جهاد کشاورزی به سازمان توسعه تجارت رسماً آزاد شد و از ابتدای آذر نیز امکان ترخیص این محصول وجود دارد.

کد خبر: ۱۱۳۴۱۲
۱۲:۲۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰

کاهش قیمت برنج به زودی

دیدارنیوز ـ مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: عسگرزاده معاون جدید وزارت جهاد کشاورزی نامه‌ای به سازمان توسعه تجارت ارسال کرد تا ثبت سفارش برنج مجدداً آزاد شود.

او با اشاره به اینکه ترخیص محموله‌های برنج کماکان متوقف است افزود: این نامه به‌معنای آن است که صرفاً ثبت سفارش این محصول آزاد شده است و واردات تا پایان آبان ممنوع است.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ادامه داد: این اتفاق باعث می‌شود که عملیات اداری واردات برنج مانند عملیات بانکی و گرفتن پیش‌فاکتور تسریع شود تا با آزاد شدن واردات در آذر ماه امکان ترخیص بدون وقفه آن فراهم شود.

او تصریح کرد: اقدام وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص مناسب است و این وزارتخانه با بخش خصوصی همگام بود که این اتفاق می‌تواند به کاهش قیمت‌ها کمک کند.

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی