تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

موافقت کمیته اخلاق با انجام مطالعه بالینی واکسن برکت روی ۱۲ تا ۱۷ ساله‌ها

حسن جلیلی، سخنگوی پروژه واکسن برکت گفت: پروتکل مطالعه بالینی واکسن را برای سنین ۱۲ تا ۱۷ سال به وزارت بهداشت تقدیم کردیم و کمیته اخلاق هم موافقت خودش را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۱۳۱۶۹
۱۳:۰۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

انجام مطالعه بالینی واکسن برکت روی ۱۲ تا ۱۷ ساله‌ها

دیدارنیوز ـ حسن جلیلی، سخنگوی پروژه واکسن برکت در ارتباط با آخرین وضعیت مطالعات بالینی این واکسن اظهار کرد: فاز ۳ را تمام کردیم و گزارش میانی آن نیز تقدیم وزارت بهداشت شده است. مقاله آن هم در دست تهیه است و در چند روز آینده ارسال خواهد شد. برای مطالعه بالینی ۱۲ تا ۱۷ سال، پروتکلش را تقدیم وزارت بهداشت کردیم و کمیته اخلاق هم موافقت خودش را اعلام کرده است و منتظریم که در آینده نزدیک، سازمان غذا و دارو مجوز اجرای مطالعات بالینی روی گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال را به ما بدهد.

وی افزود: مقالات فاز یک و دو به یک ژورنال بین المللی معتبر ارسال شده است و در وضعیت under review است. مقاله‌ی دیگری هم داریم که درارتباط با اثربخشی واکسن برکت بر واریانت‌های متفاوت ویروس است. نظر داوران را دریافت کردیم و به یک ژورنال بین المللی معتبر ارسال شده و درحال revise است.

جلیلی گفت: گروه‌های غیرمجاز واکسن برکت فعلا زنان باردار و افراد زیر ۱۸ سال هستند. واکسن برکت برای زنان باردار را در برنامه داریم و پروتکلش را آماده کردیم، اما هنوز به وزارت بهداشت ارسال نشده است. منتظر هستیم مطالعه ۱۲ تا ۱۸ سال شروع شود تا بلافاصله آن را نیز شروع کنیم.

وی افزود: ایمنی واکسن ۹۳.۵ درصد بوده است که از فاز دو به دست آمده است.

سخنگوی پروژه واکسن برکت در ارتباط با مقاله پیش‌بالینی برکت گفت: نام این ژورنال reviews in medical virology از انتشارات willey و ضریب تاثیر آن نزدیک به هفت یعنی ۶.۹۸ است، در بین کسانی که در حال حاضر در کشور در عرصه واکسن فعالیت می‌کنند، این اولین مقاله بوده است.

وی ضمن تکذیب ادعا‌ها مبنی بر ارسال مواد اولیه این واکسن از چین یا درخواست سازمان غذا و دارو برای وارد کردن ۲۰ میلیون دوز واکسن سینوفارم از سوی این گروه دارویی گفت: نمی‌توان به مبدا برخی از اقلام وارداتی مورد نیاز برای تولید این واکسن اشاره کرد، زیرا با توجه به شرایط تحریم که در آن قرار داریم بهتر است به آن اشاره نشود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات