تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

ملاقات با جادوگر اکران نمی‌شود

حمید اعتباریان، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» گفت: با توجه به تجربه ناخوشایند اکران فیلم در فصل پاییز، «ملاقات با جادوگر» را در این فصل اکران نمی‌کنیم.

کد خبر: ۱۱۳۱۵۶
۱۲:۲۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

فیلم ملاقات با جادوگر اکران نمی‌شود

دیدارنیوز ـ حمید اعتباریان تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی جمشید بهرامیان درباره زمان اعلام‌شده از سوی شورای صنفی اکران برای نمایش این فیلم سینمایی گفت: واقعیت این است که هنوز تیتراژ این فیلم که یک طراحی انیمیشنی دارد آماده نیست و آماده‌سازی آن هم زمان می‌برد. در عین حال فکر نمی‌کنم فصل کنونی فصل مناسبی برای اکران فیلم باشد.

او افزود: حتی اگر فیلم آماده اکران شود، ترجیح خود ما این است که با تأخیر بیشتری فیلم اکران شود و به اکران نوروز برسد. «ملاقات با جادوگر» یک کمدی شاد در سبک فیلم سینمایی «سن‌پطرزبورگ» است که مناسب اکران نوروز است. ما هنوز تقاضایی برای اکران نداده‌ایم. فیلم ما هنوز آماده نیست که برای آن تقاضای اکران داشته باشیم.

اعتباریان درباره تراکم بالای فیلم‌های اکران در نیمه دوم پاییز هم اظهار کرد: من تجربه خوبی از اکران در این شرایط ندارم. فیلم «سن‌پطرزبورگ» هم در فصل پاییز و در کنار یازده فیلم دیگر اکران شد و به تعبیری سوخت. به همین دلیل باید با شورای صنفی درباره زمان اکران «ملاقات با جادوگر» صحبت کنیم. البته فیلم آماده نیست و باید تیتراژ و موزیک آن آماده شود و هنوز کار دارد.

در فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» چهره‌هایی همچون امیرمهدی ژوله، مانی حقیقی، هستی مهدوی، نسیم ادبی، امیر شریعت، ستاره پروین، سپیده مرادپور و علیرضا خمسه به عنوان بازیگر حضور دارند.

فیلمنامه این اثر توسط امیرمهدی ژوله نوشته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: «جناب سرهنگ برادری کن ما رو بگیر، من از خجالتت در میام!»

منبع: مهر
برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد