تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

آجورلو: صداو سیما باید ۱۰۰۰ میلیارد تومان پول بدهد

من از آقای جبلی خواهش می‌کنم از محتوای غیرزنده فوتبال استقلال بالای هزار میلیارد تومان پول دربیاورم. اگر هزار میلیارد درآمد کسب کنم، سال بعد آقای اولیایی من را بدهکار می‌داند؟

کد خبر: ۱۱۳۱۲۶
۰۹:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

آجورلو درباره حق پخش تلویزیونی

دیدارنیوز - شب گذشته مدیران عامل پرسپولیس و استقلال در گفتگویی تلویزیونی به صورت همزمان درباره مشکلات و اتفاقات این دو باشگاه در چند وقت اخیر صحبت کردند و علاوه بر پاسخ به سوالات مجری، با مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای نیز بحثی صریح و نسبتا تند داشتند.

مسئله‌ای که باعث شد تا آجورلو و صدری در کنار هم به تلویزیون بروند و به سوالات پاسخ دهند، ماجرای مجوز حرفه‌ای بود که برای ۴۸ ساعت طرفداران این دو تیم را نگران کرد. نگرانی بابت حذف از لیگ قهرمانان آسیا که البته در آخر آنطور که اولیایی گفت، با «مصلحت اندیشی» ختم به خیر شد.

مصطفی آجورلو که اولین مصاحبه تلویزیونی پس از نشستن بر صندلی مدیرعاملی استقلال را تجربه می‌کرد، در این گفتگو دوئلی خاموش با مجید صدری داشت، اما در پایان صحبت‌هایش به یک نکته جالب اشاره کرد: درآمدزایی هزار میلیارد تومانی.

اشاره او به صداوسیما بود؛ وقتی که آجورلو به سراغ این سازمان رفت و جملات آخرش را به این موضوع اختصاص داد، مجری برنامه تصور کرد که قرار است صحبت از حق پخش به میان بیاید و تلاش کرد تا تریبون را از آجورلو بگیرد و به صدری بدهد، اما نکته مدیرعامل استقلال چیز دیگری بود.

او در این بخش از صحبت‌هایش گفت: من از آقای جبلی (رئیس سازمان صدا و سیما) خواهش می‌کنم ما از فرصت‌های محتوایی مان پول تولید کنیم. چرا ما باید از فرصت‌های محتوایی صدا و سیما پول تولید نکنیم؟ من قول می‌دهم از محتوای غیرزنده فوتبال استقلال بالای هزار میلیارد تومان پول دربیاورم. اگر هزار میلیارد درآمد کسب کنم، سال بعد آقای اولیایی من را بدهکار می‌داند؟

منظور مدیر کهنه کار فوتبال ایران نه حق پخش بلکه موضوعی دیگر است؛ اینکه صداوسیما فارغ از حق پخش، با تخصیص ساعاتی از تلویزیون به دو باشگاه سرخابی، فرصت برنامه سازی و استفاده از عواید آن را به این دو باشگاه بدهد. یعنی پرسپولیس و استقلال بتوانند از ظرفیت رسانه ملی و طرفداران خود استفاده کنند و به این شکل بخشی از درآمد‌های خود را شکل دهند.

البته طرح آجورلو نیاز به طرح جزئیات دارد؛ اینکه او قصد دارد با برنامه سازی، از تبلیغات صداوسیما برای باشگاهش درآمد کسب کند یا در این برنامه به طور مثال با معرفی سامانه، اسپانسر، اپلیکیشن یا هر پلتفرمی، برای باشگاه ثروت می‌سازد؟

هرچه که باشد، این نکته جدیدی است که آجورلو در گفتگوی تلویزیونی از رییس سازمان صدا و سیما درخواست کرد و حالا نوبت پیمان جبلی است که پاسخ سرخابی‌ها را بدهد

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها