تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

AFC مدارک مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس را راستی آزمایی می‌کند

حتمال همچنان وجود دارد که کنفدراسیون فوتبال آسیا در بررسی‌های رندم خود از باشگاه‌هایی که توسط کمیته‌های داخلی شان تایید شده‌اند، سری هم به ایران زده و مستقلاً مدارک این دو باشگاه مورد بازبینی و ارزیابی قرار دهند.

کد خبر: ۱۱۳۳۰۵
۱۳:۳۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

مجوز حرفه ای استقلال و پرسپولیس

دیدارنیوز - صدور پروانه حرفه‌ای برای چند باشگاه ایرانی از جمله استقلال و پرسپولیس به چالش جدی برای فوتبال ایران در هفته اخیر تبدیل شد و سرانجام مدارک این دو باشگاه به صورت مشروط برای ۳ ماه به AFC ارائه شد تا خطر به صورت موقت از بیخ گوش سرخابی‌های تهران عبور کند.

بیشتر بخوانید: زمان انتخاب مدیرعامل جدید پرسپولیس مشخض شد

از زمانی که کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتخاب کمیته‌هایی در فدراسیون‌های فوتبال کشور‌های آسیایی تاییدیه مدارک به منظور صدور پروانه حرفه‌ای را به این کمیته‌ها سپرد و تایید آن‌ها را برای خود سند دانست، حق راستی آزمایی به صورت رندم را برای خود حفظ کرد تا هر زمانی که لازم باشد نمایندگان خودش به صورت مستقیم به این موضوع ورود نمایند.

بالا رفتن حساسیت صدور پروانه حرفه‌ای برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس منجر به صدور مشروط پروانه حرفه‌ای برای این دو باشگاه شد و سرخابی‌ها ملزم به رفع نواقص خود در مدت زمان تعیین شده به منظور نهایی شدن این پروانه هستند.

با این وجود این احتمال همچنان وجود دارد که کنفدراسیون فوتبال آسیا در بررسی‌های رندم خود از باشگاه‌هایی که توسط کمیته‌های داخلی شان تایید شده‌اند، سری هم به ایران زده و مستقلاً مدارک این دو باشگاه مورد بازبینی و ارزیابی قرار دهند.

وجود این احتمال، ضرورت بر طرف کردن نواقص پرونده را برای این دو باشگاه بالا می‌برد و بهتر است پیش از اینکه احتمال ورود مستقیم ماموران AFC پیش آید، این دو باشگاه در مدت زمانی که برای آن‌ها تعیین شده اقدام به بر طرف کردن این نواقص نمایند.

مهم‌ترین عاملی که منجر به عدم صدور اولیه پروانه حرفه‌ای برای این دو باشگاه شد و همچنان به عنوان یک نقص اصلی در پرونده آن‌ها وجود دارد، حضور مجمع مشترک و دولتی برای هر دو تیم است. همچنین مثبت نبودن تراز مالی، بدهی‌های داخلی و خارجی، بدهی‌های مالیاتی و… از جمله موارد دیگری است که دو باشگاه ملزم به رفع آن هستند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها