تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مسافران بدون کارت واکسن الکترونیک حین ورود به کشور تست می‌شوند

دکتر محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت مسافرانی که از کشور‌های مختلف از جمله ترکیه به کشور بازمی‌گردند، در صورتی‌که دو دوز واکسن کرونا تزریق کرده‌اند، بررسی نمی‌شود. در غیر این صورت از آن‌ها تست گرفته می‌شود.

کد خبر: ۱۱۲۵۰۳
۱۰:۲۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

تست مسافران بدون کارت واکسن الکترونیک

دیدارنیوز ـ دکتر محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: همه مسافران قبل و پس از بازگشت از سفر خارجی باید کارت واکسن الکترونیک ارائه دهند. در غیر این‌صورت از آن‌ها تست پی‌سی‌آر گرفته می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر مسافری دو دوز واکسن کرونا را تزریق نکرده باشد، پس از بازگشت به کشور در فرودگاه تست پی‌سی‌آر از او گرفته می‌شود و در صورت داشتن علائم مشکوک به کرونا، قرنطینه می‌شود و تحت درمان قرار می‌گیرد.

گویا اظهار داشت: همچنین مسافرانی که پس از بازگشت از سفر خارجی پس از چند روز دارای علائم مشکوک به کرونا باشند، باید هرچه سریع‌تر به مرکز درمانی مراجعه کنند.

موج ششم کرونا نزدیک است

گویا با تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، به موج ششم کرونا اشاره کرد و گفت: مردم اگر دو دوز واکسن را نیز تزریق کرده‌اند، باز ملزم به استفاده از ماسک، پرهیز از تجمعات و حفظ فاصله اجتماعی هستند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به فصل سرما نزدیک‌تر می‌شویم و با توجه به اینکه دانش آموزان به مدرسه و دانشجویان به دانشگاه می‌روند، موارد بیماری کرونا بیشتر می‌شود؛ بنابراین موج ششم این بیماری نزدیک است.

وی ادامه داد: دلتا کرونا سویه‌ای بود که چندین برابر قدرت سرایت و بیماری زایی داشت و موج ششم در حالی آغاز می‌شود که هنوز واکسیناسیون کامل انجام نشده است.

گویا افزود: با وجود افزایش واکسیناسیون طی یک ماه اخیر، اگر این تصور را داشته باشیم که فقط واکسن باعث کنترل کرونا شود، به بیراهه رفته ایم و رعایت توصیه‌های بهداشتی به‌ویژه استفاده از ماسک، شست‌وشوی مکرر دست ها، پرهیز از اجتماعات و استفاده از تهویه در محیط‌های پر ازدحام ضروری است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تست کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد