تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

معاون وزیر کار تدوین استاندارد‌های آموزشی در حوزه مشاغل آینده خبر داد

غلامحسین حسینی‌نیا، معاون وزیر کار از تدوین استاندارد‌های آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و بر ضرورت شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل تاکید کرد.

کد خبر: ۱۱۲۲۴۷
۱۶:۱۴ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

تدوین استاندارد‌های آموزشی در حوزه مشاغل آینده

دیدارنیوز ـ با اشاره به تغییرات پرسرعت تکنولوژی بر لزوم بازآموزی مهارت‌ها تاکید کرد و گفت: در زمانه‌ای قرار داریم که تا سال ۲۰۳۰ یعنی ۹ سال دیگر به دلیل توسعه و شتاب روزافزون تکنولوژی‌هایی مثل هوشمندسازی و اتوماسیون، بخش اعظمی از شاغلین به آموزش‌های مهارتی جدید نیاز دارند، چون ممکن است مهارت‌های شغلی آن‌ها نتواند پاسخگوی نیازهایشان باشد.

وی ادامه داد: برآورد‌های سازمان جهانی کار نشان می‌دهد تا ۲۰۳۰ یک میلیارد نفر از مردم جهان نیاز به بازآموزی و آموزش‌های جدید دارند و ۱۰ میلیون نفر از کسانی که آموزش دیده اند و شاغل هستند، باید آموزش ببینند و مهارت‌های جدید کسب کنند، در غیر این صورت با چالش شاغلین امروز و بیکاران ۱۰ سال آینده رو به رو خواهیم شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر این اساس باید فضای کشور را به سمت و سویی ببریم که مناسب با شرایط آتی باشد و آینده‌نگاری و ترسیم آینده بر اساس سناریو‌های موجود را داشته باشیم و خود را برای تحولات آینده آماده کنیم.

حسینی‌نیا از تدوین استاندارد‌های آموزشی در زمینه مشاغل آینده خبر داد و با بیان اینکه مشاغل هر روز متحول می‌شوند، گفت: یکی از برنامه‌های ما در سازمان، تدوین استاندارد‌های آموزشی در زمینه مشاغل آینده است و در این زمینه ۵۰ شغل آینده را احصاء و دوره‌های آموزشی جدید در زمینه مشاغل نو را تدوین کرده‌ایم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور درباره برنامه‌های این سازمان در جهت حرکت به سمت مشاغل آینده اظهار کرد: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، نعمت‌هایی هم داشت از جمله اینکه بحث استفاده از فضای مجازی را فراگیر کرد، به همین دلیل یکسری از آموزش‌ها را به شکل مجازی و به شکل تلفیقی ارائه خواهیم کرد. حتی از کارگاه‌های تولیدی به عنوان یک کارگاه آموزشی برای توسعه توانمندی‌های خود استفاده خواهیم کرد.

وی برگزاری آزمون‌های ادواری را از دیگر برنامه‌های این سازمان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر افراد زیادی وجود دارند که به هر شیوه مهارتی را کسب کرده‌اند، ولی فاقد مدرک صلاحیت حرفه‌ای یا گواهینامه فنی و حرفه‌ای هستند، برای اینکه آن‌ها را مجبور نکنیم مجددا هزینه و در کلاس‌ها شرکت کنند، آزمون‌های ادواری برگزار می‌کنیم تا در قالب آزمون، صلاحیت خود را محک بزنند و چنانچه استاندارد‌ها را گذراندند، واجد دریافت گواهینامه صلاحیت شوند.

معاون وزیر کار در پایان بر لزوم شناسنامه‌دار کردن صلاحیت حرفه‌ای مشاغل و حرفه‌ها تاکید کرد و گفت: برای اطمینان بیشتر خانواده‌ها، افزایش بهره‌وری، کمک به تولید ملی و هزینه‌های مردم باید به این سمت برویم که افراد را به لحاظ صلاحیت حرفه‌ای شناسنامه دار کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور