تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

دستور یحیی به سرپرست: مهاجم و هافبک خارجی می‌خواهم

یحیی گل‌محمدی بعد از شکست تیمش در برابر الهلال و بازگشت به تهران، از سرپرست باشگاه خواست به دنبال جذب مهاجم و هافبک خارجی برای تیمش باشد.

کد خبر: ۱۱۱۸۶۴
۱۰:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

یحیی به دنبال مهاجم و هافبک خارجی

دیدارنیوز - یحیی گل محمدی بلافاصله پس از بازگشت به تهران در اولین مکالمه ای که با مجید صدری داشت از مدیرعامل موقت باشگاه پرسپولیس درخواست جذب مهاجم خارجی کرد.

پرسپولیس بعد از شکست ۳ بر صفر مقابل الهلال و حذف از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا از ریاض به تهران برگشت تا برای حضور در فصل تازه لیگ برتر آماده شود. به گفته نزدیکان باشگاه پرسپولیس یحیی گل محمدی بلافاصله پس از بازگشت به تهران درخواست جذب مهاجم خارجی را ارائه کرده است.

گویا شکست سنگین مقابل الهلال گل محمدی را به فکر تقویت هرچه سریعتر پرسپولیس انداخته و در قدم اول از مجید صدری خواسته موانع موجود بر سر راه جذب بازیکن خارجی را برای پرسپولیس برطرف کند.

پرسپولیس اگر بتواند مطالبات گابریل‌کالدرون را بپردازد، نه تنها مشکلی بابت پنجره بسته نخواهد داشت بلکه فدراسیون فوتبال هم دیگر نمی تواند به دلیل بدهی این باشگاه و داشتن پرونده باز جلوی جذب مهاجم خارجی را بگیرد. گفته می شود اولین گزینه ای که مد نظر سرمربی پرسپولیس قرار دارد استنلی کی روش است و البته احتمال دارد پرسپولیس علاوه بر جذب یک مهاجم خارجی، یک هافبک طراح خارجی نیز جذب کند.

گویا یحیی گل محمدی در صحبتی که با مجید صدری داشته از او خواسته مقدمات این کار را فراهم کند و پیگیر تقویت تیم باشد.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين