تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مدیر عامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران خبر داد

ابلاغ طرح هدایت و کنترل توسعه مجموعه فرهنگی- گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس

فریدون رضوی‌کیا، مدیر عامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران از ابلاغ طرح هدایت و کنترل توسعه مجموعه فرهنگی- گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس از سوی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران خبر داد.

کد خبر: ۱۱۱۶۹۱
۱۶:۱۹ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

توسعه مجموعه فرهنگی- گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس

دیدارنیوز ـ فریدون رضوی‌کیا، مدیر عامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران با بیان اینکه دریاچه شهدای خلیج فارس، دریاچه‌ای مصنوعی است که در شمال غرب تهران و در محدوده جغرافیایی منطقه ٢٢ واقع شده است، اظهار کرد: مساحت این مجموعه فرهنگی گردشگری ٢۵٠ هکتار است که ١٣٠ هکتار آن را پهنه آبی و ١٢٠ هکتار را پهنه خشکی تشکیل داده است.

او با تشریح محدوده جغرافیایی دریاچه شهدای خلیج فارس گفت: مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس در شمال بوستان جنگلی چیتگر قرار گرفته و جنوب دریاچه دریاچه به بزرگراه سردار شهید حاج حسین همدانی، شمال آن به بزرگراه شهید خرازی و شرق آن به بزرگراه آزادگان و از غرب به بافت مسکونی منطقه ٢٢ محدود می‌شود.

او با اشاره به ابلاغ طرح هدایت و کنترل توسعه مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس از سوی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران عنوان کرد: هدف از تهیه طرح هدایت و کنترل توسعه، تحقق پذیری مطالعات مطابق اهداف، راهبردها، چشم انداز و تعیین ضوابط توسعه پایدار حوزه طراحی، دست یابی به یک طرح مفهومی یکپارچه به منظور تدقیق و تثبیت طرح‌های منظر و معماری آتی و تبیین مکانیزم‌های تعاملی بین ذینعفان به منظور ارتقای تحقق پذیری طرح است.

مدیر عامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران ادامه داد: سابقه طرح ساخت دریاچه چیتگر به تدوین نخستین طرح جامع تهران در سال ١٣۴٧ باز می‌گردد که در آن ساخت دریاچه‌ای در غرب تهران پیش‌بینی شده بود. سرانجام در پیش زمینه مطالعاتی، از سال ١٣٨٢ تا سال ١٣٨٩ مطالعات دقیقی در مقاطع مختلف از سوی مشاور صورت می‌گیرد و ابهامات طرح بررسی و تکمیل می‌شود.


او اضافه کرد: در نهایت ساخت دریاچه چیتگر به حوزه معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران واگذار شد و در مهر ماه سال ١٣٨٩ عملیات اجرای پهنه آبگیر و از تیر ماه سال ١٣٩١ عملیات اجرای پهنه ساحلی آغاز و فاز اول دریاچه شهدای خلیج فارس در ١۵ اردیبهشت ١٣٩٢ و فاز دوم دریاچه در اسفند ١٣٩۴ افتتاح می‌شود.

رضوی کیا با بیان اینکه طرح هدایت و کنترل توسعه مجموعه فرهنگی-گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس یک طرح مفهومی است، اضافه کرد: خوشبختانه این طرح پس از یک وقفه طولانی هشت سال پس از زمان بهره برداری دریاچه تهیه و توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در شهریور ماه امسال ابلاغ شد.

مدیر عامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران تاکید کرد: پس از ابلاغ این طرح، امکان برنامه ریزی سریع‌تر برای ایجاد مراکز رفاهی و خدماتی جدید و تکمیل زنجیره کاربری‌های هم پیوند شامل مراکز فرهنگی، هنری، فناوری و خدماتی مرتبط میسر و براساس طرح ابلاغی اقدام خواهد شد.

رضوی کیا افزود: مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس پربازدیدترین مجموعه گردشگری کلان شهر تهران و قطب گردشگری غرب پایتخت است که در سال‌های آتی با ایجاد ارزش افزوده و درآمد‌های پایدار شهری بر اقتصاد مبتنی بر گردشگری و عدم واگذاری مالکیت آن، میراث ارزشمند مدیریت شهری برای آیندگان خواهد بود.

منبع: همشهری
برچسب ها: گردشگری
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر