تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

سینوفارم و پاستوکووک بهترین واکسن‌ها برای افراد زیر ۱۸ سال

دکتر رضا شروین بدو، رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان گفت: تزریق وکسن‌های سینوفارم و پاستوکووک بهترین انتخاب برای افراد زیر ۱۸ سال بوده و هیچ عارضه جدی از این واکسن‌ها برای این بازه سنی گزارش نشده است.

کد خبر: ۱۱۱۴۶۹
۱۵:۱۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

سینوفارم و پاستوکووک بهترین واکسن‌ کودکان

دیدارنیوز ـ دکتر رضا شروین بدو، رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان گفت: در کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا که جمعی از دانشمندان و متخصصان حضور دارند، واکسنی که برای کودکان فایده بیشتری دارد، انتخاب شد. پایه واکسن سینوفارم ویروس غیرفعال است. واکسن پاستوکووک هم همین پایه را دارد و واکسن مشترک ایران و کوباست که هر دو کشور سابقه طولانی در تولید و صادرات واکسن دارند.

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت: در مطالعات انجام‌شده مشخص شد که این دو واکسن عوارض چندانی برای افراد زیر ۱۸ سال نداشته و فقط در هر چند ۱۰ هزار نفر عوارضی مانند درد محل واکسن و عوارض جزیی مانند این‌ها گزارش شده است.

رییس مرکز طبی کودکان ادامه داد: با توجه به این که دو واکسن عوارض جدی ندارند، بهتر است همه به توصیه‌های ستاد علمی کرونا اعتماد کنند. برای اعتماد بیشتر خانواده‌ها هم باید گفت نمونه پلتفرم این واکسن‌ها در بسیاری از واکسن‌های فعلی که برای کودکان استفاده می‌شود، وجود دارد.

بدر افزود: کوبا، چین، امارات متحده عربی و برخی دیگر از کشور‌ها که از همین واکسن‌ها برای کودکان و نوجوانان استفاده کرده بودند، امن بودنش را تایید کرده‌اند.

این متخصص مغز و اعصاب کودکان گفت: احتیاط این است که واکسن‌هایی که پارتیکل ویروسی زنده دارند مثل اسپوتنیک و آسترازنکا به افراد زیر ۱۸ سال تزریق نکنند. کمیته علمی کرونا هم که منتخب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها هستند و تجارب زیادی درباره کودکان و بیماری‌های عفونی و ایمونولوژی دارند، این دو واکسن را معرفی کرد.

وی ادامه داد: مستندات و گزارش‌های جهانی در کشور‌هایی که این واکسن‌ها استفاده شده نیز موجود است که موید این انتخاب درست است. امیدواریم خانواده‌ها با آرامش پروسه واکسیناسیون فرزندان خود را انجام دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد