تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

تهاتر نفت و کالای غیرنفتی در دستور کار قرار گرفت

مهدی نیازی، معاون وزیر صمت گفت: در بسته تسهیل صادرات و واردات که امروز از سوی دولت ابلاغ شد به گسترش رویه‌های تجاری به ویژه تهاتر نفت و کالای غیرنفتی پرداخته شده است.

کد خبر: ۱۱۰۳۱۱
۱۵:۲۳ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

تهاتر نفت و کالای غیرنفتی

دیدارنیوز ـ مهدی نیازی، معاون وزیر صمت امروز در نشست هم اندیشی رؤسای اتاق‌های بازرگانی و جمعی از صادرکنندگان با وزیر صمت، اظهار کرد: دو اقدام اساسی شامل ساماندهی فعالیت‌ها در حوزه اقتصادی با هدفگداری کمی و کیفی و رفع موانع صادرات در دستور کار قرار گرفته است.

معاون طرح و برنامه وزیر صمت افزود: مذاکرات فشرده‌ای در سطح دولت به صورت چند جانبه و دو جانبه انجام شد که خوشبختانه طی یک ماه گذشته مصوبه‌ای در قالب توسعه صادرات و مدیریت واردات در ۲۶ ماده تنظیم و صبح امروز از سوی رئیس جمهوری ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در این بسته در حوزه صادرات به ۱۰ موضوع پرداختیم که این موضوعات بین مشوق‌ها و رفع موانع تقسیم شده است. بازگشت ارز حاصل از صادرات، بازگشت بدون قید و شرط مالیات بر ارزش افزوده بدون محدودیت، پیش بینی رویه‌های رفع تعهد ارزی عراق، افغانستان و پاکستان، رفع محدودیت‌های سقف و سابقه برای صادرکنندگانی که اقدام به واردات مواد اولیه کنند، پیش بینی زیرساخت‌های مجاز برای صادرات در گمرک، تعیین تکلیف رویه تجارت مرز، توسعه پیمان‌های منطقه‌ای و مشوق‌های صادراتی از جمله موارد پیش بینی شده در این بسته است.

نیازی گفت: در این بسته به گسترش رویه‌های تجاری به ویژه تهاتر نفت و کالای غیرنفتی پرداخته شده است.

وی افزود: در حوزه واردات هم تسهیل رویه‌های وارداتی برای واردات مواد اولیه بدون محدودیت سقف و سابقه برای صادرکننده، حذف مجوز‌های فیزیکی برای رویه‌های تجاری تا پایان سال، پیش بینی رویه اعتباری برای واردات مواد اولیه و واسطه‌ای در نظر گرفته شده است.

نیازی گفت: بانک مرکزی مکلف شد در تخصیص و تأمین ارز راهگشایی کند.

منبع: مهر
برچسب ها: نفت صادرات نفت
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها