یک متخصص تغذیه در روسیه پنج ماده غذایی را نام برد که نخوردن آنها به افزایش طول عمر کمک میکند. در این مطلب به این مودغذایی و علل تاثیر آن بر طول عمر اشاره شده است.
دیدارنیوز ـ به نقل از اسپوتنیک، کاترین زراتسکی پزشک متخصص تغذیه در کلینیک مایو در روسیه، فهرستی از خوراکیهایی را نام برده است که پرهیز از آنها میتواند به افزایش طول عمر کمک کند.
به عقیده او، گوشت قرمز فرآوری شده و غذاهای فرآوری شده، غذاهای سرخ شده، غذاهای حاوی قند و الکل بیش از حد میتواند بر سلامتی تأثیر منفی بگذارد و طول عمر زندگی انسان را کاهش دهد. به گفته این متخصص تغذیه، این عادتهای غذایی را باید به دلیل رفاه و طول عمر خود کنار گذاشت.
این متخصص تاکید میکند غذاهایی با حداقل مواد فرآوری شده، مانند سبزیجات کنسرو شده و گوشت یخزده، معمولاً حاوی مواد مغذی، ویتامینها، مواد معدنی، مواد مغذی گیاهی و فیبر هستند. به نوبه خود، غذاهای بسیار فرآوری شده، چون کنسرو و نان در فروشگاهها و سایر غذاها، حاوی چربی اشباع و قندهای افزوده شدهای هستند که تقریباً فیبر ندارند.
این متخصص تغذیه هشدار داد که این غذاها اغلب کالری بیشتری نسبت به مواد مغذی دارند و موجب کاهش طول عمر میشوند.