تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در دیدار با همتای الجزایری؛

امیرعبداللهیان بر لزوم اجرایی شدن توافقات ایران و الجزایر تأکید کرد

وزیر امور خارجه ضمن ابراز خرسندی از سطح مناسب روابط میان ایران و الجزایر، بر لزوم اجرایی شدن توافقات پیشین میان دو کشور تأکید کرده و تشکیل جلسه کمیته سیاسی مشترک تهران و الجزیره با هدف مرور و ارتقای روابط دوجانبه را خواستار شد

کد خبر: ۱۰۹۸۰۶
۱۸:۱۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان بر لزوم اجرایی شدن توافقات ایران و الجزایر تأکید کرد

دیدارنیوز: به گزارش اداره‌کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه دیروز شنبه در دیدار پایانی خود در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با «رمطان لعامره» وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و گفت‌وگو کرد.
دو طرف در این دیدار بر اهمیت و عمق روابط میان دو کشور تأکید کرده و ابعاد مختلف روابط دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سطح مناسب روابط میان دو کشور، بر لزوم اجرایی شدن توافقات پیشین میان دو کشور تأکید کرده و تشکیل جلسه کمیته سیاسی مشترک دو کشور با هدف مرور و ارتقای روابط دوجانبه را خواستار شد.
وزیر امور خارجه الجزایر نیز با استقبال از پیشنهادات امیرعبداللهیان، جهت سفر به تهران و بررسی موضوعات مطرح‌شده، آمادگی خود در این موضوعات اعلام کرد. 
همچنین در این نشست در خصوص تحولات شمال آفریقا و منطقه غرب آسیا رایزنی صورت گرفت.
امیرعبداللهیان در این دیدار از مواضع الجزایر در خصوص تحولات منطقه، خصوصا در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی، تقدیر کرد.
به گزارش ایرنا، امیرعبداللهیان پس از پنج روز کاری فشرده و رایزنی‌های دیپلماتیک در حاشیه هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل، عصر شنبه به وقت محلی نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد.
وزیر امور خارجه برای شرکت در اجلاس سران هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در راس هیاتی وارد نیویورک شده بود.
وی در سفر پنج روزه خود با حدود ۵۰ مقام سیاسی و بین‌المللی درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی دیدار و گفت‌وگو کرد.


ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها