تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مافیای علوفه‌ دام!

مصطفی احمدی مقدم، عضو اتحادیه دامداران گفت: کل علوفه کشور در دست شش نفر است و این افراد قیمت‌ها را کنترل می‌کنند.

کد خبر: ۱۰۹۵۸۴
۰۹:۰۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰

خرید و فروش علوفه کشور

دیدارنیوز ـ مصطفی احمدی مقدم، عضو اتحادیه دامداران در این زمینه بیان کرد: خوراک دام دولتی معادل با ده روز غذای گوسفندان است. افزایش قیمت علوفه عامل قاچاق دام شده است.

وی ادامه داد: ما شنیده‌ایم که کل علوفه کشور در دست شش نفر است و این افراد قیمت‌ها را کنترل می‌کنند. به دلیل افزایش قیمت علوفه گوسفند‌های ماده فروخته می‌شوند و منجر به کاهش زاد و ولد می‌شود. جایگزینی برای گوسفند‌های نری که کشتار می‌شوند وجود ندارد.

منبع: اینتر آذ
برچسب ها: دامداری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی