تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

جزئیات مرگ غم انگیز نوجوان فداکار ایذه ای

فرشته نجات زن ۸۰ ساله ایذه ای پس از ۱۴ روز جدال با مرگ روی تخت بیمارستان سرانجام درگذشت .

کد خبر: ۱۰۹۵۷۲
۱۳:۰۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰

 

جزئیات مرگ غم انگیز نوجوان فداکار ایذه ای

دیدارنیوز: مدیر روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان گفت: علیرغم تلاش کادر درمان بیمارستان برای درمان علی لندی، به علت شدت سوختگی زیاد این نوجوان قهرمان دیشب فوت کرد.روز ۱۸ شهریورماه امسال در حالی‌که علی لندی به خانه خاله‌اش رفته بود، متوجه شد در خانه همسایه اتفاقی افتاده است. زنی۸۰ ساله و دخترش به‌ دلیل آتش گرفتن کپسول پیک‌نیک در میان شعله‌های آتش گرفتار بودند و جان‌شان به خطر افتاده بود. در این شرایط بود که پسر ۱۵ ساله با شجاعت به دل آتش زد و کپسول پیک نیک را برداشت و با خود به خانه خاله‌اش برد تا از بالکن بیرون بیندازد اما چون بالکن حفاظ داشت خودش دچار سوختگی شد.

دقایقی بعد از این حادثه علی که دچار سوختگی ۹۰ درصدی شده بود به بیمارستان منتقل شد. ۲ زن دیگر هم یکی به‌طور سطحی و دیگری با درصدی بیشتر دچار سوختگی شده بودند، اما شرایط علی وخیم بود. به همین دلیل او برای انجام درمان تخصصی به بیمارستان امام موسی کاظم در اصفهان منتقل شد.

علیرغم تلاش بالای پزشکان و کادر درمانی بیمارستان این نوجوان قهرمان شب گذشته در بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان آسمانی شد.

در همین زمینه اکبر مهاجری در اصفهان با تایید فوت علی لندی، اظهار داشت: مرحوم لندی، چند روزی که در بیمارستان امام موسی کاظم بستری بودند و سوختگی خیلی شدیدی در حد ۸۵ تا ۹۰ درصد داشتند که عمق سوختگی زیاد و اکثر سوختگی‌ها درجه ۲ و ۳ بود.

مدیر روابط عمومی بیمارستان سوانج سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان گفت: علیرغم تلاش کادر درمان بیمارستان برای نجات بیمار، به علت شدت سوختگی زیاد، علی لندی دیشب ساعت ۱۲ فوت کردند.

جمشید نمازی پزشک معالج علی لندی نیز در گفت‌و‌گو با فارس اظهار کرد: از بدو ورود بیمار سعی شد تمام اقدامات پزشکی نظیر مایع درمانی برای جبران کمبود آب، حمایت غذایی و تنفسی و انجام پانسمان‌های خیلی خوب، تزریق آنتی بیوتیک‌های وسیع‌الطیف برای جلوگیری از عفونت در این بیمارستان انجام شود.

وی افزود: سوختگی عمیق و زیاد بود و با توجه به حجم بالا و عمیق سوختگی سطح دفاعی بدن از دست رفته و مقاومت بسیار کاهش پیدا کرده بود که رسیدگی درمانی گسترده و بالا نتوانست مانع فوت شود.

، طی روزهای گذشته مسؤولان مختلف استان اصفهان و خوزستان با حضور در این بیمارستان از نزدیک در جریان روند درمانی و معالجات این قهرمان نوجوان قرار گرفته بودند.

استاندار اصفهان، شهردار اصفهان، نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الزمان(عج) اصفهان، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز، شهردار اهواز و جمعی از هنرمندان با حضور در مرکز آموزشی درمانی حضرت امام موسی کاظم(ع) از مرحوم علی لندی عیادت کردند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان