تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» افتتاح شد

نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» با ارائه ۱۲۰ اثر از امروز آغاز به‌کار کرد و فعالیت آن تا ششم مهر ادامه دارد.

کد خبر: ۱۰۹۱۶۶
۱۴:۲۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» افتتاح شد

دیدارنیوز: به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس؛ مراسم افتتاح نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» با حضور سردار محسن شیخی جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهرام صمدی‌نیا مسئول سازمان بسیج هنرمندان تهران افتتاح شد.
شیخی در مراسم افتتاح این نمایشگاه با اشاره به اهمیت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی اظهار داشت: اساساً آنچه ماندگار است، همین عکس‌ها و آثار است که باید به نسل‌های جدید انتقال پیدا کند. به عبارت دیگر یکی از راه‌های انتقال تجربیات به نسل‌های آینده آثاری نظیر عکس است.
وی با تأکید بر نقش آثاری نظیر عکس در انتقال تجربیات به نسل‌های بعدی افزود: در زمان دفاع مقدس رزمندگان با این پیش فرض که عکس گرفتن یکی از مواردی است که امکان دارد منجر به ریا شود، از عکس گرفتن پرهیز می‌کردند، اما امروز با گذشت زمان این نکته مشخص شده که تا چه اندازه عکس‌ها در انتقال ارزش‌ها و ثبت خاطرات، موثر هستند.
جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: در حقیقت عکس اثر بسیار وضعی دارد که باید علاقه‌مندان را به این اقدام تشویق و ترغیب کنیم، از این رو تا جایی که بتوانیم از رونق این نمایشگاه حمایت می‌کنیم، چرا که یکی از نقش‌های موزه به نمایش گذاشتن صحنه‌های جنگ و انتقال آن فضا به نسل جدید است.
در ادامه این مراسم شهرام صمدی‌نیا مسئول سازمان بسیج هنرمندان تهران با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون چندین نمایشگاه برگزار شده است، تصریح کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۰ از طریق برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شد، بنا شد در قالب برگزاری نمایشگاه‌های گروهی هنر‌های تجسمی، اقداماتی را انجام دهیم. با همین رویکرد طی فراخوان‌هایی که انجام شد با این رویکرد که آثار هنرمندان دیده شود، برخی بر این نظر بودند نمایشگاه‌های گروهی جهت عرضه آثار هنری برگزار شود.
وی ادامه داد: بر همین اساس از ابتدای سال حدود سه نمایشگاه با موضوعات مختلف بر پا شد که نمایشگاه سیدالشهدا (ع) با مشارکت اداره ارشاد استان تهران در سعادت‌آباد برگزار شد. دومین نمایشگاه در اداره ارشاد تهران با عنوان جهادگران سلامت، همچنین نمایشگاه سوم که به صورت مجازی برگزار شد و در نهایت نمایشگاه که با عنوان «جاماندگان حسینی ۲» با مشارکت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع مقدس و چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس در گالری فکه با آثار تجمیعی و برگزیده ۳ نمایشگاه برگزار شد.
صمدی‌نیا درباره تعداد آثاری که در نمایشگاه جاماندگان حسینی به نمایش گذاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۹۵ اثر در نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» به نمایش گذاشته شده است که ظرف دو سه روز آینده آثار خوشنویسی نیز به این تعداد اضافه می‌شود و در مجموع حدود ۱۲۰ اثر در نمایشگاه مذکور به نمایش گذاشته می‌شود.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان تهران در مورد زمان برپایی نمایشگاه «جاماندگان حسینی ۲» اظهار داشت: نمایشگاه جاماندگان حسینی تا ششم مهر ماه ادامه دارد، البته تعدادی از برنامه‌ها به صورت گردشی برگزار می‌شود، به عنوان مثال قرار است بخش مدافعان سلامت را در بیمارستان‌ها برگزار شود. اما در مجموع به دنبال این هستیم که با حمایت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نمایشگاه‌هایی نظیر جاماندگان حسینی به صورت نمایشگاه دائمی و با موضوعات مختلفی در طول سال اجرا شوند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد