تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

داعش مسئولیت حمله به خط لوله گاز در سوریه را برعهده گرفت

گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله به خط لوله گاز در منطقه «دیر علی» را که منجر به قطع برق در دمشق شد، برعهده گرفت.

کد خبر: ۱۰۸۹۵۴
۱۰:۳۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

داعش مسئولیت حمله به خط لوله گاز در سوریه را برعهده گرفت

دیدارنیوز: ساعاتی بعد از وقوع اقدام خرابکارانه در شبکه برق دمشق، تروریست‌های داعش آن را برعهده گرفتند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، گروه تروریستی داعش شامگاه شنبه در کانال‌های تلگرامی خود با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله به خط لوله گاز در «دیر علی» را برعهده گرفت.
بامداد یکشنبه همچنین وزارت نفت سوریه اعلام کرد که خط لوله انتقال گاز در منطقه «دیر علی» که مورد حمله تروریست‌های داعش قرار گرفته بود، تعمیر شده و به مدار فعالیت بازگشته است.
ظهر شنبه بود که وزارت برق سوریه انجام اقدام تروریستی به منظور قطع برق دمشق را تأیید کرد.
وزیر انرژی سوریه بامداد شنبه از قطعی برق دمشق به دلیل حمله به یک خط لوله گاز در نزدیکی شهرک «دیر علی» خبر داده بود.
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت برق این کشور اعلام کرد که پس از انجام تحقیقات مشخص شده است که در اقدامی تروریستی خط تأمین‌کننده گاز مورد نیاز نیروگاه‌های «تشرین»، «دیر علی» و دو دکل برق با ولتاژ ۴۰۰ کیلووات، بامداد امروز، با بمب منفجر شده است.
 وزیر انرژی سوریه، بامداد امروز، خبر داده بود که افزون بر دمشق، برق دیگر مناطق اطراف نیز در پی این اقدام خرابکارانه قطع شده است.
این اقدامات خرابکارانه از چند ماه پیش در عراق آغاز شده و در حالی تداوم دارد که عراق با کمبود برق مواجه است.
 کشور لبنان نیز اخیرا با مشکلی مشابه مواجه شده است. در شرایطی که این کشور به دلیل بحران سوخت با قطعی برق در برخی نقاط مواجه شده است، رسانه‌های لبنانی اخیرا گزارش دادند که عده‌ای چند شبکه‌های برق در این کشور را به آتش کشیده‌اند.
«سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان در سخنرانی شب هفتم محرم خود به این موضوع اشاره و بیان کرده بود: «یک اتاق عملیات مخصوص وجود دارد که مراکز برق را در عراق و لبنان هدف قرار می‌دهد و این مسئله اتفاقی نیست».

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر