تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

حدود ۳۸ میلیون دز واکسن در دو نوبت تزریق شده است

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع واکسن‌های تزریق شده به مردم را ۳۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۵۵۱ دز اعلام کرد.

کد خبر: ۱۰۸۵۶۰
۱۶:۳۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

تزریق  ۳۸ میلیون دز واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ به گزارش وزارت بهداشت، تا کنون پنج برند واکسن شامل اسپوتنیک، سینوفارم، بهارات و آسترازنکا و برکت تا ۲۳ شهریور سال ۱۴۰۰ در دو نوبت به ترتیب نوبت اول ۲۵ میلیون و ۹۳ هزار و ۷۸۴ و نوبت دوم ۱۲ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۷۶۷ تزریق شده است.

تا کنون ۴۵۵ هزار و ۵۹۹ دز واکسن اسپوتنیک در نوبت اول و ۳۷۶ هزار و ۷۱۳ دز در نوبت دوم شده است.

۱۸ میلیون و ۷۱ هزار و ۶۰۲ نفر دز اول و ۹ میلیون ۵۵۶ هزار و ۱۳۷ نفر نیز دز دوم سینوفارم را دریافت کرده اند.

همچنین به ۵۹ هزار و ۳۸۹ نفر دز اول و ۵۴ هزار و ۲۱۸ نفر دز دوم بهارات تزریق شده است.

آسترازنکا نیز دیگر واکسنی بود که در نوبت اول سه میلیون و ۸۷۹ هزار و ۱۲۳ دز و در نوبت دوم یک میلیون و ۵۴۰ هزار و ۹۰۰ دز به متقاضیان تزریق شده است.

همچنین ۶ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۷۱ نفر نوبت اول و یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۷۹۹ نفر دز دوم واکسن برکت را تزریق کرده اند.

طی هفته‌های اخیر واردات واکسن شتاب مضاعفی گرفته و غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهوری ۱۸ شهریور ماه از واردات حدود ۱۰۰ میلیون واکسن تا پایان آبان امسال خبر داد و گفت: واکسیناسیون گسترده و مهار اپیدمی کرونا اولویت مهم دولت سیزدهم است.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه یکم شهریور ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان ارائه برنامه خود اعلام کرد واکسیناسیون تا پایان بهمن سال جاری به پایان می‌رسد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد