تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آخرین وعده؛ تمام کارگران ساختمانی بیمه می‌شوند

مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن تمام کارگران ساختمانی با تصویب اصلاحات ماده ۵ قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۸۳۵۲
۱۳:۴۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰

بیمه کارگران ساختمانی

دیدارنیوز ـ مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی از کسری ۱۱ هزار میلیارد تومانی در منابع اجرای قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی خبر داد و اعلام کرد که با تصویب اصلاحات ماده ۵ این قانون، تمام کارگران ساختمانی واقعی بیمه می‌شوند.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی برای اصلاح ماده ۵ قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی، گفت: بررسی‌های لازم برای اصلاح این ماده در کمیسیون اجتماعی انجام شد. مقرر شد تا در صحن به رای گذاشته شود.

وی افزود: زمان تصویب نهایی این اصلاحات و اضافه شدن آن به متن قانون در دست مجلس است. هر زمان که تصویب شود، کارگران ساختمانی که پشت نوبت مانده‌اند و ادعا می‌شود که تعداد آن‌ها حدود ۴۰۰ هزار نفر است، بیمه می‌شوند.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به توقف اختصاص سهمیه‌های جدید برای بیمه نمودن کارگران ساختمانی و مشروط ساختن بیمه کارگران به تصویب اصلاحات مدنظر سازمان تامین اجتماعی در قانون، گفت: با تصویب این قانون مشکل کسری منابع اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی حل می‌شود.

وی در مورد میزان کسری منابع اجرای این قانون، گفت: کسری منابع اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی از سال ۹۳ تا سال ۹۹، ۱۱ هزار میلیارد تومان بود. با توجه به اینکه در ارتباط به سهم کارفرما دچار کسری منابع هستیم، سهمیه جدید اختصاص ندادیم تا پس از تصویب قانون محدودیت‌ها بر سر راه بیمه کارگران ساختمانی برداشته شود.

قریب با بیان اینکه ۸۵۰ هزار کارگر ساختمانی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، گفت: در مورد منابع بیمه افراد دیگری که پشت نوبت هستند، به اعتبار اصلاحِ قانون، کار را پیش می‌بریم. بر این اساس دیگر از ۱۵ درصد عوارض ساختمانی برای منابع بیمه مانند گذشته استفاده نمی‌شود؛ بلکه متراژ خانه و منطقه‌بندی مبنا قرار می‌گیرد. در نتیجه فرمول محاسبه حق بیمه تغییر می‌کند.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی در این زمینه با تعامل مجلس مواجه شد، گفت: در این مورد جلساتی در سازمان تامین اجتماعی با حضور نمایندگان و با حضور ما در مجلس برگزار شد و در نهایت با توافق بر سر اجرای اصلاحات، مشکل را حل کردیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات