تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اعلام شرایط جدید صدور مجوز تردد بین‌شهری

عیسی فرهادی، فرماندار تهران شرایط جدید صدور مجوز تردد بین شهری را با توجه به شیوع کرونا تشریح کرد و توضیح داد که اگر فرد با وجود داشتن مجوز جریمه شود، چه خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۸۲۱۷
۱۴:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

مجوز تردد بین‌شهری

دیدارنیوز ـ عیسی فرهادی، فرماندار تهران با اشاره به تاثیر اجرای طرح منع رفت و آمد در ابتلا به کرونا اظهار کرد: اگر این طرح اجرا نمی‌شد، قطعاً تعداد فوتی‌ها و بستری‌ها افزایش پیدا می‌کرد.

وی افزود: البته بخشی از ضوابط این طرح توسط مردم انجام نشد، ولی امیدواریم با اجرای این طرح و ادامه روند واکسیناسیون اوضاع بهتر شده و در بحث حمل و نقل بین شهری تصمیمات خوبی گرفته شود.

فرهادی با اعلام اینکه بعد از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، تعداد مسافران در مترو‌ها و اتوبوس روزانه از ۳ میلیون نفر به یک میلیون نفر کاهش پیدا کرد، گفت: ما اجرای طرح ترافیک را در زمان‌های مختلف داشتیم، اما اینکه دائمی نیست، به دلیل لزوم توجه به بحث آلودگی هوا هم هست.

فرماندار تهران با اشاره به تغییراتی در بحث صدور مجوز‌های رفت و آمد برون‌شهری عنوان کرد: این طرح که در بخش اینترنتی در ابتدا با ترافیک درخواست روزانه حدود ۳۰۰ هزار نفر مواجه شد و به مدل حضوری تغییر یافت، با مشاهده صفوف مردمی مجددا به حالت سامانه‌ای تغییر داده شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر این طرح با اصلاحات به افرادی شامل فعالان بنگاه‌های تجاری، کادر درمان، دانشجویان در حال تحصیل در شهر‌های دیگر، بستگان درجه یک و دو فوت‌شدگان کرونایی، افراد دارای نوبت پزشکی و همچنین دانش‌آموزان که برنامه تحصیلی خارج از تهران دارند، می‌شود.

فرهادی اعلام کرد: افراد برای اخذ مجوز رفت و آمد برون‌شهری تهران از صبح تا ساعت ۱۲ فرصت دارند به صورت رایگان در سامانه ثبت‌نام کنند و تنها یک بار در ماه می‌توانند به مدت یک هفته از مجوزی که به نام شخص و با پلاک خودروی اعلام‌شده صادر می‌شود، استفاده کنند. چنانچه بین راه هم از جانب پلیس جریمه‌ای صورت بگیرد، جای نگرانی نیست و جریمه پاک خواهد شد.

منبع: تسنیم
برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر