تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

حقوق بازنشستگی، بهانه‌ مومیایی کردن جسد مادر شد

مردی پس از مرگ مادرش جسد او را مومیایی و در زیرزمین خانه‌اش پنهان کرد تا بتواند حقوق بازنشستگی وی را دریافت کند، اما پس از یک سال دستش رو شد.

کد خبر: ۱۰۸۰۱۶
۱۱:۴۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

مومیایی کردن جسد مادر

دیدارنیوز ـ پلیس اتریش روز گذشته اعلام کرد که جسد زن ۸۹ساله‌ای که بیشتر از یک سال پیش فوت شده بود را در حالی پیدا کرده که مومیایی شده و در زیرزمین خانه‌اش پنهان شده بود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که این زن ژانویه سال ۲۰۲۰و بر اثر بیماری زوال عقل در خانه‌اش فوت کرده، اما پسر ۶۶ساله‌اش که با او زندگی می‌کرد، به جای اعلام خبر مرگ مادرش، جسد را پنهان کرده بود تا بتواند حقوق بازنشستگی وی را دریافت کند.

این مرد پس از مرگ مادرش، جسد او را به زیرزمین برده و ابتدا با استفاده از یخ آن را منجمد و سپس اقدام به مومیایی کردن آن کرده و در نهایت نیز، جسد را زیر پوست حیوانات پنهان کرده بود. به این ترتیب وی می‌توانست حقوق بازنشستگی مادرش را که هر‌ماه چک آن توسط پستچی به خانه‌شان ارسال می‌شد را دریافت کند.

این ماجرا ادامه داشت و در این ماه‌ها مرد ۶۶ساله هر‌ماه چک را از پستچی دریافت می‌کرد و به او می‌گفت که مادرش در خانه نیست یا اینکه در بیمارستان بستری شده است تا اینکه چند روز قبل وقتی پستچی چک را به خانه آن‌ها برد و این بار به مرد ۶۶ساله گفت که چک را باید به مادرش تحویل دهد، او بهانه‌های دیگری آورد که باعث شک پستچی شد. پستچی که حدس می‌زد کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه مرد ۶۶ساله است، ماجرا را به پلیس اطلاع داد و از همان زمان تحقیقات درباره این پرونده آغاز شد. مأموران در نخستین اقدام به تحقیق از دیگر بستگان این خانواده پرداختند و متوجه شدند که آن‌ها بیشتر از یک سال است که زن ۸۹ساله را ندیده‌اند و هر بار که از پسرش درباره او پرسیده‌اند و وی مدعی شده که مادرش در بیمارستان بستری است. حال آنکه وقتی مأموران راهی بیمارستان شدند، هیچ زنی با مشخصات او بستری نبود. در این شرایط دستور بازرسی خانه این زن صادر شد و مأموران راهی آنجا شدند و هنگام جست‌وجو در زیرزمین، جسد مومیایی شده این زن را پیدا کردند.

جسد به پزشکی قانونی منتقل و معلوم شد که این زن در ژانویه سال ۲۰۲۰یعنی بیشتر از یک سال قبل فوت کرده و علت مرگ او نیز بیماری بوده است. به این ترتیب پسر او بازداشت شد و در بازجویی‌ها اعتراف کرد که، چون می‌دانسته با اعلام مرگ مادرش، حقوق بازنشستگی او قطع خواهد شد، خبر مرگ وی را مخفی کرده و برای اینکه رازش فاش نشود، جسد مادرش را مومیایی و در زیرزمین مخفی کرده است.

به‌گفته پلیس، بررسی‌ها نشان می‌دهد که در این مدت مرد ۶۶ساله توانسته بود در مجموع حقوق بازنشستگی مادرش به مبلغ ۵۰هزار یورو را دریافت کند تا اینکه رازش فاش شد. براساس گزارش پلیس، پرونده این مرد برای تصمیم‌گیری نهایی به دادگاه فرستاده شده است.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور