تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

برگزاری دیدارهای محرمانه عون با حریری و جبران باسیل درباره تشکیل دولت لبنان

میشل عون قبل از ترک کشورش به مقصد نیویورک با نخست وزیر مکلف لبنان به طور محرمانه ملاقات داشته است.

کد خبر: ۱۰۷۸۲
۰۹:۲۲ - ۰۵ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان پیش از ترک کشورش به مقصد نیویورک برای شرکت در هفتاد و سومین نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل شبانه نشست محرمانه‌ای با سعد حریری، نخست وزیر مکلف لبنان داشت. او همچنین نشستی دور از چشم رسانه‌ها با جبران باسیل وزیر خارجه در دولت موقت لبنان برگزار کرد.

منابع نسبت به محرمانه برگزار شدن این نشست اظهار تعجب کردند و این دیدار را به بحث‌ها درباره برخی شاخص‌های مربوط به تشکیل دولت مرتبط دانستند.

به گفته منابع، هدف از این دو دیدار محرمانه بررسی ملاحظات و دیدگاه‌های عون درباره چارچوب تشکیل دولتی است که حریری ارائه داده است اما عون می‌خواسته این بررسی به دور از هرگونه جنجال رسانه‌ای باشد.

در حالی که منابع نزدیک به حریری برگزاری این دو دیدار را رد کردند منابع مطلع در جریان آزاد ملی نه آن را رد و نه تایید کردند.

منابع جریان آزاد ملی وابسته به عون اظهار داشتند: روابط ما و سعد حریر پابرجاست.

منابع آگاه از روند تشکیل دولت نیز برگزاری این دو نشست را تایید کردند.

از سوی دیگر الاخبار نوشت، سمیر جعجع رهبر حزب القوات اللبنانیه و از اعضای گروه ۱۴ مارس سقف خواسته‌های خود را بالا برده و به گروه‌های مربوطه اطلاع داده هرگز از خواسته‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی