تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شرایط ضامن وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ اعلام شد

مستاجرانی که در شش ماهه نخست امسال قرارداد اجاره خانه امضا کرده‌اند، تا پایان شهریور فرصت دارند که برای دریافت وام ودیعه مسکن ثبت‌نام کنند. شرایط ضامن وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ چیست؟

کد خبر: ۱۰۷۵۰۶
۰۹:۲۳ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰

شرایط ضامن وام ودیعه مسکن

دیدارنیوز ـ مستاجرانی که در شش ماهه نخست امسال قرارداد اجاره خانه امضا کرده‌اند، تا پایان شهریور فرصت دارند که برای دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه «https://tem.mrud.ir/» ثبت‌نام کنند. مبلغ این وام برای ساکنان تهران ۷۰ میلیون تومان، کلانشهر‌ها ۴۰ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۲۵ میلیون تومان است.

متقاضیان باید متاهل یا سرپرست خانوار باشند، کد رهگیری داشته باشند و‌ی تا حداکثر دو هفته از تاریخ معرفی به شعب بانکی نسبت به تکمیل مدارک خود و ضامن‌ها اقدام کنند. اما شرایط ضامن وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ چیست؟

در سامانه ثبت‌نامی شرایط ضامن گفته نشده، اپراتور این سامانه در پاسخ به این سوال تجارت‌نیوز نوشت: «شرایط هر بانکی متفاوت است. بعد از حائز شرایط شدن و قبل از انتخاب بانک از بانک مربوطه شرایط رو پیگیری کنید بعد انتخاب کنید»

شرایط ضامن وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰در برخی از بانک‌های برای وام ۷۰ میلیون تومانی ساکنان تهران به شرح زیر است:

بانک تجارت

شرایطی که بانک‌های دولتی برای تسهیلات ودیعه مسکن می‌گویند کمی عجیب به نظر می‌رسد. اپراتور بانک تجارت می‌گوید: «اگر خودتان کارمند دولتی هستید و نامه کسر از حقوق دارید، باید دو ضامن کسر از حقوق دیگر نیز بیاورید. همچنین برای دریافت این وام به ۱۲۰ میلیون سفته نیاز هست که ضامن‌ها باید پشت این سفته‌ها را امضا کنند.»

بانک ملی

شرایط بانک ملی کمی آسان‌تر است، اپراتور می‌گوید که این وام به دو ضامن کسر از حقوق نیاز دارد. اما می‌شود یکی از ضامن‌ها کارمند نباشد. بلکه یک کسبه با اعتبار باشد که از مشتریان بانک ملی است.

او در خصوص سفته می‌گوید: «سفته جزو حکم پرداخت این وام است، اما اگر شرایط ضامن‌ها خوب باشد، یعنی کسی که حقوق می‌گیرد حقوقش بالا باشد یا کسبه معتبر جزو مشتریان خوب بانک باشد می‌توان سفته حذف کرد.»

بانک پارسیان

شرایط ضامن وام ودیعه مسکن در بانک پارسیان به شرایط بانک ملی نزدیک است. برای دریافت این وام از بانک پارسیان نیاز هست که متقاضی دو ضامن با نامه کسر از حقوق به بانک معرفی کند.
اپراتور بانک پارسیان تاکید می‌کند که برای این وام قانون این است که متقاضی سفته به بانک ارائه دهد.

به نظر می‌رسد شرایط ضامن وام ودیعه مسکن از سوی بانک مرکزی و وزارت راه‌وشهرسازی اعلام نشده، اما بر اساس آئین‌نامه‌های داخلی به ازای مبالغ هر ۲۰ میلیون تومان یک ضامن رسمی می‌خواهند.

با این حساب احتمالا وام ۷۰ میلیونی در تهران سه ضامن، وام ۴۰ میلیونی دو ضامن و وام ۲۵ میلیونی یک ضامن لازم داشته باشد.

برچسب ها: وام ودیعه مسکن
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی