تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش‌ها به تصمیم سیف الاسلام قذافی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری لیبی

تصمیم پسر قذافی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری لیبی که قرار است ۲۴ دسامبر برگزار شود، واکنش هایی را به دنبال داشته است.

کد خبر: ۱۰۷۲۳۵
۱۴:۱۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰

واکنش‌ها به تصمیم سیف الاسلام قذافی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری لیبی

دیدارنیوز -  به نقل از وبسایت "افریقیه" نزدیک به حامیان معمر قذافی، رئیس پیشین لیبی، به محض اینکه وبسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی خبر اعلام سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کردند واکنش‌های موافق و مخالف به این اقدام نیز گسترش یافت. 

در این رابطه جوی هود، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای نزدیک گفت، با اینکه تصمیم گیری در انتخابات ریاست جمهوری لیبی برعهده ملت این کشور است اما جهان با نامزدی سیف الاسلام برای این انتخابات مشکل دارد. او یکی از مجرمان جنگی بوده و مشمول تحریم‌های سازمان ملل و آمریکا است‌.

این اظهارات هود بیانگر اختلاف در مواضع بین المللی مخصوصا کشورهای ابرقدرت مثل آمریکا و روسیه درمورد سیف الاسلام است که تحت تعقیب دادگاه کیفری بین المللی قرار دارد. روسیه و آمریکا مواضع متفاوتی دارند و مسکو سیف الاسلام را حاکمی مناسب برای لیبی می داند و برای کاندیداتوری او فشار می‌آورد.

۱۳ اوت خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد، روسیه به رهبری ولادیمیر پوتین به خلیفه حفتر، فرمانده "ارتش ملی" لیبی فشار می آورد تا از سیف الاسلام در انتخابات حمایت کند.

قاهره نیز در این طرح روسیه حامی اوست اما معتقد است که هنوز برای مصر زود است که موضع خود را در این باره اعلام کند. مسکو در این مسیر حمایت ضمنی ایتالیا را نیز دارد که تا همین الان از متحدان دولت طرابلس بود اما امارات و فرانسه با طرح روسیه مخالف هستند. ترکیه نیز معتقد است ایده بازگشت سیف الاسلام جزو احتمالات نیست و مسوولانی در ایالات متحده و اروپا هم با آنکارا موافق هستند.

در سطح داخلی نیز رئیس پارلمان این کشور در اظهارات متعددی نامزدی سیف الاسلام برای این انتخابات را رد و اعلام کرد، این کار به دلایل مختلفی بعید است که عملی شود.

وی طی اظهارنظری صریح در جریان بررسی قوانین انتخابات با نمایندگان گفت، پارلمان نخواهد پذیرفت که فرد تحت تعقیب لاهه نامزد انتخابات شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی