تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

غوغای سپاهان در نقل و انتقالات

سپاهان در نقل و انتقالات فوتبال ایران فرشاد احمدزاده، شهریار مغانلو و مسعود ریگی را جذب کرد و با سجاد شهباززاده و سروش رفیعی تمدید کرد.

کد خبر: ۱۰۷۰۹۲
۱۲:۲۴ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

سپاهان در نقل و انتقالات

دیدارنیوز -  چهار تیم پرسپولیس، استقلال، سپاهان و گل گهر سیرجان در بازار نقل و انتقالات پرجنب و جوش نشان داده اند و به نظر می‌رسد هدف گذاری شان به گونه‌ای است که علاوه بر قهرمانی در لیگ برتر به دنبال موفقیت در آسیا هم هستند. البته که گل گهر در این بین مسیرش متفاوت است، ولی آن‌ها از فصل گذشته تیم قدرتمندتری دارند.

 بیش از گل گهر که خرید‌های خوبی داشته، نقل و انتقالات در سه باشگاه دیگر یعنی پرسپولیس، استقلال و سپاهان بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. هر سه تیم چندین بازیکن تاثیرگذار را از دست داده اند و چندین خرید مهم هم داشته اند، ولی به نظر می‌رسد خرید‌هایی که سپاهان داشته تا به اینجا، بمب‌های واقعی نقل و انتقالات باشند.

سپاهان علاوه بر تمدید‌های بسیار مهمی که داشته در همین تابستان ۲ بازیکن از چنگ پرسپولیس و استقلال درآورده که هر ۲ شایستگی عنوان لقب بمب نقل و انتقالات را دارند. به عبارت دیگر، پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات و تا زمانی که یک خرید بزرگ در بازار صورت گیرد، فعلا به نظر می‌رسد بمب واقعی را سپاهان منفجر کرده است. این تیم شهریار مغانلو، مهاجم تاثیرگذار پرسپولیس (به ویژه در لیگ قهرمانان آسیا) را گرفته و از طرفی مسعود ریگی، هافبک موثر استقلال را هم به اصفهان کشانده است. این ۲ بازیکن مشتریان زیادی داشتند، ولی سپاهان با یک تیر دو نشان مهم زده است: هم بهترین بازیکنان موجود در بازار را خریده و هم به دو رقیب جدی اش در راه قهرمانی ضربه مهمی وارد کرده است. خرید‌های هوشمندانه، فعلا این باشگاه را برنده نقل و انتقالات کرده است.

منبع: فرارو
برچسب ها: سپاهان اصفهان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها