تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ماجرای کمبود دز دوم «اسپوتنیک» چه بود؟

دکتر علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره مشکلات ایجاد شده برای متقاضیان تزریق دز دوم واکسن کرونا اسپوتنیک توضیحاتی ارائه داد.

کد خبر: ۱۰۷۰۸۲
۱۱:۳۴ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

واکسن اسپوتنیک و کمبود دوز دوم

دیدارنیوز ـ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره مشکلات ایجاد شده برای متقاضیان تزریق دز دوم واکسن اسپوتنیک توضیح داد: در خصوص واکسن اسپوتنیک همانطور که می‌دانید اسپوتنیک دارای دو دز یک و دو است که با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. شرکت اسپوتنیک حدود ۴۵ هزار عدد واکسن دز دو را کمتر از میزان تقاضا شده در اختیار ما قرار داد و دچار کمبود شدیم.

وی گفت: البته بر اساس برنامه‌های پیش بینی شده تا ده روز آینده مقداری اسپوتنیک به کشور وارد خواهیم کرد تا افرادی که نیازمند تزریق دز دوم هستند بتوانند واکسن مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه از این پس شرط واردات واکسن اسپوتنیک، وارد کردن دز اول و دوم با یکدیگر است اظهرا داشت: در سطح دنیا مطالعاتی موجود است که می‌توان دو دز مختلف واکسن را تزریق کرد به طور مثال بر اساس مطالعات انجام شده می‌توان از واکسن آسترازنکا به جای دز دوم واکسن اسپوتنیک استفاده کرد و درحال حاضر در اروپا و آمریکا فایزر و آسترازنکا نیز به جای یکدیگر استفاده می‌شوند کهاین اقدام نیز باید بر اساس مطالعات این اقدام صورت گیرد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: دز دوم این واکسن حدود یک هفته الی ده روز دیگر به دست ما خواهد رسید و ترجیح می‌دهیم برای افرادی که دز اول را تزریق کرده اند دز دوم نیز اسپوتنیک تزریق شود.

منبع: فارس
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی