تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

پاتک مجیدی به یحیی!

هافبک ایرانی سن‌پولتن از بین پرسپولیس یا استقلال یک تیم را انتخاب می‌کند و طی ۲۴ ساعت آینده مقصد او مشخص خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۶۰۴۱
۰۹:۲۹ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

پاتک مجیدی به یحیی!

دیدارنیوز: اخبار پیرامون انتخاب رضا اسدی طی روزهای اخیر زیاد شده و هافبک ایرانی در اتریش در حال انتقالی بزرگ در لیگ ایران است. او اکنون با دو پیشنهاد از باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال مواجه شده، اما هنوز مقصد او برای تیم بعدی مشخص نیست.

رضا اسدی در مورد آخرین وضعیت حضورش در سن‌پولتن اظهار کرد: می‌توانم این را بگویم که کارم در اتریش تمام است و اکنون تنها چیزی که برایم اهمیت دارد، تمام شدن کارهای اداری قراردادم است تا آن را امضا کنم و تمریناتم را آغاز کنم.

او ادامه داد: انگیزه زیادی برای یک فصل خوب دارم تا دوباره شرایط ایده‌آلم را داشته باشم؛ چیزی که می‌خواهم، فقط و فقط درخشش و موفقیت در سال آینده است و برای همین دوباره به ایران برمی‌گردم.

این لژیونر ایرانی در مورد اینکه چرا انتخاب تیم او تا این اندازه طول کشیده است، گفت: من تیمم را انتخاب کرده‌ام و مدیربرنامه‌هایم شبانه‌روز در حال انجام کارهاست تا قراردادم بسته شود. اصلا دوست ندارم پس از قرارداد ذهنم درگیر هیچ‌چیز به غیر از تمرین و مسابقه و موفقیت باشد.

اسدی تاکید کرد: فقط با این هدف به ایران برمی‌گردم که قهرمانی بیاورم و موفقیت‌های بزرگی کسب کنم. در هر تیمی باشم، اگر و اما ندارد و باید آن تیم قهرمانی بیاورد. من در نفت تهران و تراکتور قهرمانی حذفی را به دست آوردم؛ در سایپا هم با علی دایی سهمیه آسیا را گرفتم؛ الان هم به چیزی که فکر می‌کنم، فقط قهرمانی تیمی است که برای آن بازی می کنم. هر وقت کارهای قراردادی‌ام تمام شود، در طول فصل نمی‌خواهم در مورد مسائل غیر  فوتبالی فکر کنم.

هافبک سابق تراکتور و سایپا در پاسخ به این سوال که تیم آینده‌اش کدام باشگاه خواهد بود گفت: تا ۲۴ ساعت دیگر قرارداد را امضاء می‌کنم و پیراهن تیم آینده‌ام را می‌پوشم. ظرف ۲۴ ساعت همه چیز مشخص خواهد شد تا کار برای یک فصل جذاب و البته انتهای آن به گرفتن جام قهرمانی آغاز شود.

در شرایطی که گفته می‌شد هافبک مدنظر پرسپولیس در مسیر بازگشت به فوتبال ایران قرار دارد، توافق لازم بین مدیربرنامه وی و باشگاه حاصل نشد تا این انتقال در مسیر منتفی شدن قرار گیرد.

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس یکی از اهداف بزرگ نقل و انتقالاتی خود را برای جذب رضا اسدی قرار داده بود. بازیکنی که فصل گذشته در لیگ اتریش حضور داشت و قرار بود یکی از بازیکنانی باشد که با جدایی محمدحسین کنعانی زادگان، احمد نوراللهی و شهریار مغانلو، در پروسه حضور در این باشگاه قرار گیرد.

اتفاقی که یحیی گل محمدی نیز به عنوان یک اتفاق مثبت از آن یاد کرده بود و در آخرین گفتگوی خود مدعی شد که باشگاه به زودی (طی 48 ساعت آتی) با یکی از بازیکنان موردنیاز و اصلی او به توافق خواهد رسید.

مذاکرات بین رضا اسدی و پرسپولیس با توجه به حضور این بازیکن در خارج از ایران، طی روزهای اخیر با حضور نفر سوم (مدیربرنامه این بازیکن) بارها بین مدیران این تیم مورد بررسی و مذاکره قرار گرفت و هر بار اخبار ضد و نقیضی از آن به گوش می‌رسید.

اکنون در شرایطی که گفته می‌شد این بازیکن طی توافق ابتدایی که صورت گرفته امروز راهی تهران خواهد شد و پای میز مذاکره برای عقد قرارداد نهایی خواهد نشست، گفته می‌شود طرفین به توافق دست نیافتند و روی یک بند اصلی آن به نتیجه مطلوب نزدیک نشدند تا این انتقال در ابهام و (شاید در مسیر منتفی شدن) قرار گیرد.

حساب مسدود باشگاه پرسپولیس که با شکایت 5 طلبکار صورت گرفته است، یکی از عوامل اصلی این موضوع عنوان شده است و باشگاه نتوانسته توافق لازم برای پیش پرداخت به این بازیکن را دنبال کند. با این حال باشگاه پرسپولیس همچنان امیدوار است با توجه به درخواست کادرفنی و یحیی گل محمدی، مذاکرات با این بازیکن را دنبال کند و باید دید در نهایت به نتیجه لازم در این زمینه دست خواهد یافت یا خیر.

منبع: نشان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر