تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آمار نهایی ثبت نام و انتخاب رشته دوره‌های کاردانی نظام جدید اعلام شد

فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش از آمار نهایی ثبت نام و انتخاب رشته دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات غیر انتفاعی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۵۷۹۸
۱۲:۲۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

آمار نهایی ثبت نام و انتخاب رشته کاردانی

دیدارنیوز ـ فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش گفت: با پایان یافتن مهلت ثبت نام دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات غیرانتفاعی بیش از ۵۳ هزار نفر در این دوره‌ها ثبت نام و انتخاب رشته کردند.

زرین آمیزی گفت: ثبت‌نام مجدد رشته‌های مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیر انتفاعی در سال ۱۴۰۰ در دو گروه با آزمون (۵ رشته) و بدون آزمون (۳۰ رشته) از ۱۹ مرداد آغاز شد.

وی افزود: آزمون ۵ رشته مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیر انتفاعی در روز جمعه ۲۲ مرداد برگزار شد.

سخنگوی سازمان سنجش یادآور شد: ثبت نام برای ۳۰ رشته بدون آزمون مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیر انتفاعی سال ۱۴۰۰ تا شنبه ۳۰ مرداد ادامه داشت.

زرین آمیزی اظهار داشت: در مجموع تعداد ۵۳ هزار و ۷۱۶ نفر نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۰ اقدام کرده‌اند که این تعداد شامل رشته‌های با آزمون و بدون آزمون می‌شود.

منبع: مهر
برچسب ها: سازمان سنجش
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی