تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

صید کوسه در بوشهر ممنوع شد/ صیادان متخلف تا ۳۰ میلیون تومان جریمه می شوند

علی بازدار، مدیرکل شیلات استان بوشهر در پی اعلام ممنوعیت صید کوسه‌ماهی‌ها در آب‌های استان بوشهر از جریمه میلیونی صیادان متخلف مطابق قانون خبر داد.

کد خبر: ۱۰۵۷۹۲
۱۱:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت صید کوسه ماهی

دیدارنیوز ـ علی بازدار، مدیرکل شیلات استان بوشهر از ممنوعیت صید کوسه‌ماهی‌ها در آب‌های استان بوشهر خبر داد و گفت: با صیادان متخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

علی بازدار صبح یکشنبه در نشست کمیته تخلفات صیادی اظهار داشت: با توجه به درخواست اداره‌کل محیط زیست استان بوشهر مبنی بر ممنوعیت صید کوسه ماهی‌ها، این موضوع به صیادان اعلام شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به اینکه کوسه‌ماهی‌ها از گونه‌های در عرض تهدید هستند اضافه کرد: در این راستا با شکارچیان متخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ممنوعیت صید کوسه در همه ماه‌های سال، خاطرنشان کرد: صیادانی که کوسه ماهی‌ها را به صورت هدفمند یا ضمنی صید کنند متخلف محسوب می‌شوند.

بازدار تصریح کرد: در صورت مشاهده تخلف صیادان، ضمن توقیف صید و شناور آنان با محرومیت‌های طولانی مدت مواجه و به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

وی تاکید کرد: از همه صیادان می‌خواهیم که ضمن پرهیز از بکارگیری ابزاری که به صید هدفمند این آبزی منجر می‌شود حتی در صورت مواجهه با صید ضمنی نیز نسبت به رها سازی آن اقدام کنند.

اداره کل محیط زیست استان بوشهر با اشاره به مصوبه سال ۱۳۹۳ سازمان محیط زیست کشور که به نحوه برآورد مطالبه صید و شکار گونه‌های حفاظت شده موضوع ماده ۳ قانون صید و شکار می‌پردازد، هزینه جبران صید کوسه ماهیان را ۳۰۰ میلیون ریال عنوان کرده است.

علیرغم تاکید سازمان‌های ناظر بر امر صید در استان بوشهر، اما به دلیل قیمت زیاد باله و گوشت کوسه، این آبزی در معرض انقراض قرار گرفته است.

اداره کل محیط زیست استان بوشهر طی نامه‌ای از شیلات بوشهر درخواست کرد تا ممنوعیت صید کوسه ماهیان خلیج فارس مجدداً به صیادان اعلام و از آنان درخواست شود تا از صید این گونه آبزیان به طور جدی خودداری ورزند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی