تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پیش‌بینی هواشناسی/ بارش باران در ۱۳ استان طی ۳ روز آینده

طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی درروز‌های آینده در برخی استان‌های کشور رگبار و رعد و برق و در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش شدید باد خواهیم داشت.

کد خبر: ۱۰۵۷۸۸
۱۱:۴۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

بارش باران در ۱۳ استان

دیدارنیوز ـ مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌های کشور طی روز‌های آینده خبر داد و گفت: در شرق و جنوب شرق کشور با وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک مواجه خواهیم بود.

صادق ضیاییان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار کرد: امروز (۳۱ مرداد) در برخی نقاط استان‌های مازندران، شمال آذربایجان غربی، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، شرق فارس، ارتفاعات در استان‌های اردبیل، زنجان، قزوین، سمنان، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: فردا و سه‌شنبه (۱ و ۲ شهریور) هم در برخی نقاط استان‌های مازندران، گیلان، شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، شرق فارس، ارتفاعات در استان‌های قزوین، سمنان، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر و رگبار و گاهی وزش باد شدید موقتی انتظار می‌رود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه چهارشنبه (۳ شهریور) در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، برخی نقاط اردبیل، گیلان، مازندران، هرمزگان و جنوب کرمان بارش پراکنده و وزش باد شدید رخ خواهد داد، خاطرنشان کرد: این شرایط پنج‌شنبه (۴ شهریور) در ارتفاعات مازندران نیز ادامه خواهد یافت.

به گفته ضیاییان، امروز (۳۱ مرداد) در جنوب استان سمنان، شمال و شرق اصفهان، قم و جنوب تهران و روز‌های سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه (۲، ۳ و ۴ شهریور) در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

حداقل و حداکثر دما در پایتخت طی دو روز آینده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱ شهریور) صاف تا نیمه‌ابری و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۲ شهریور) نیز صاف تا نیمه‌ابری و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۳۱ مرداد و ۱ شهریور) اهواز با بالاترین دمای ۴۶ و ۴۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۲۹ و ۳۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی