تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

راز یک جنایت؛ قتل همسر بعد از دعوا با مادرزن

حدود ۷ سال قبل با مراجعه زنی میانسال به پلیس آگاهی و اعلام مفقود شدن دختر جوانش، تحقیقات برای جستجوی سوسن آغاز شد و سرانجام بعد از چند ماه راز داماد جنایتکار برملا شد.

کد خبر: ۱۰۵۷۶۸
۱۰:۱۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

دعوا با مادرزن و قتل همسر

دیدارنیوز ـ دی سال ۹۳ با شکایت زنی میانسال که مدعی بود دختر ۳۰ ساله‌اش به نام سوسن ناپدید شده است پرونده یک جنایت گشوده شد.

این زن در توضیح بیشتر به مأموران گفت: حدود ۲ ماهی است که از دخترم خبری ندارم و دامادم محمود هم مدعی است که سوسن را طلاق داده و از او خبری ندارد، اما اطمینان دارم که اگر دخترم طلاق گرفته بود به خانه من می‌آمد. آخرین بار همراه دختر و دامادم برای فروش خانه‌ای که ۳ دانگ آن به‌نام من و ۳ دانگ آن به نام سوسن بود به بنگاه رفته بودیم، اما سر مسأله‌ای با دامادم بحث‌مان شد و او هم با قهر بنگاه را ترک کرد و معامله انجام نشد و پس از آن هم دیگر از دخترم خبری ندارم.

با شکایت این زن، محمود احضار شد و در بازجویی‌ها عنوان کرد که سوسن را طلاق داده و از سرنوشت او خبری ندارد. درحالی که ۹ ماه از این ماجرا گذشته بود پلیس متوجه شد که خودروی سوسن فروخته شده است. به این ترتیب محمود دوباره مورد بازجویی قرار گرفت و به ناچار به قتل اعتراف کرد و گفت: آن روز وقتی در بنگاه با مادرزنم بحث‌مان شد با سوسن به خانه برگشتیم، اما درگیر شدیم، او شروع به داد و فریاد کرد و من از ترس آبرویم دهانش را گرفتم و سپس با شال او را خفه کردم و بعد هم جنازه‌اش را با کمک پسرعمویم در فیروزکوه دفن کردیم.

به دنبال اظهارات محمود، پسرعمویش هم بازداشت شد. وی در بازجویی‌ها عنوان کرد: آن روز محمود با من تماس گرفت و گفت که من در فیروزکوه هستم. از من خواست کلید ویلای پدرش را ببرم. در آنجا دیدم زنی روی صندلی عقب خوابیده که محمود در توضیح ماجرا گفت با زنی تصادف کرده و او فوت شده و می‌خواهد او را دفن کند.

در ادامه تحقیقات ثابت شد پسرعمویش در این ماجرا نقشی نداشته و برای وی قرار منع تعقیب صادر و پرونده اتهامی قاتل به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. در ابتدای جلسه، پدر و مادر سوسن برای دامادشان درخواست حکم قصاص کردند، سپس محمود به جایگاه رفت و منکر قتل عمدی شد و گفت: آن روز وقتی با همسرم بحث کردم او شروع به جیغ و داد کرد. از ترس این که همسایه‌ها صدایش را بشنوند دستم را جلوی دهانش گرفتم، من عاشق زنم بودم و قتل او یک اتفاق تلخ بود. حالا هم پشیمانم. باور کنید فقط برای ساکت کردن او دهانش را گرفتم. در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و وی را به قصاص محکوم کردند.

برچسب ها: قتل
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی