تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

احتمال مذاکره فرشید اسماعیلی با پرسپولیس؟!

با توجه به اینکه فرشید اسماعیلی قراردادش با استقلال به پایان رسیده و وضعیت تمدید قرارداد او هنوز مشخص نیست در خبرها آمده احتمال دارد او با پرسپولیس قرارداد امضا کند.

کد خبر: ۱۰۵۶۵۴
۱۲:۲۳ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

احتمال مذاکره فرشید اسماعیلی با پرسپولیس؟!

دیدارنیوز - مدیران باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد ستاره های خود طی روزهای آینده مذاکرات زیادی با آنها داشته اند. استقلالی ها با سیدحسین حسینی، مسعود ریگی، سیاوش یزدانی، آرش رضاوند، ارسلان مطهری و یکی دو بازیکن دیگر واردمذاکره شده اند.

از این رو داریوش شجاعیان و فرشید اسماعیلی دو بازیکنی هستند که با آبی ها قرار ندارند. درباره شجاعیان گفته می شود که تقریبا جدایی او مشخص شده اما ابهام هایی درباره وضعیت اسماعیلی وجود دارد.


بیشتر بخوانید: استقلال امروز با چه کسانی قرارداد می‌بندد؟!


در این خصوص گفته می‌شود مسئولان استقلال هنوز با اسماعیلی برای تمدید قرارداد وارد مذاکره نشده‌اند. از سوی دیگر احمد مددی مدیرعامل استقلال چند روز قبل اعلام کرد از بین بازیکنانی که قراردادشان تمام شده برخی در لیست فرهاد مجیدی برای تمدید قرارداد نیستند. مددی گفته بود مجیدی درخواست تمدید قرارداد ۵ بازیکن را به باشگاه داده که گمانه زنی ها به مذاکره با حسینی، یزدانی، رضاوند، ریگی و مطهری می رسد. از این رو شنیده می شود که اسماعیلی مورد نظر استقلالی ها برای تمدید قرارداد نیست و احتمال جدایی اش وجود دارد.

اسماعیلی در طول لیگ بیستم با مدیرعامل باشگاه یکی دو بار به مشکل خورد و حتی در برخی مقاطع به کمیته انضباطی باشگاه هم رفت. از طرفی او به خاطر مصاحبه هایش علیه مدیرعامل جریمه هایی نیز شد و پرونده شان به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هم رفت.

شنیده می شود فرشید اسماعیلی علاوه بر تلاش برای پیوستن به لیگ امارات، در حال مذاکره با پرسپولیس هم هست. اتفاقی که محمد دانشگر نیز آن را دنبال می کند و بعید نیست که این دو استقلالی سال آینده در پرسپولیس توپ بزنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين