تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نیکی هیلی: روحانی به درون دولت خود بنگرد

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در اظهاراتی ضد ایرانی کشورمان را به اقدامات خشونت‌آمیز متهم کرد.

کد خبر: ۱۰۵۳۱
۱۹:۱۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - با این‌که دولت دونالد ترامپ سابقا اعلام کرده بود که "هر حمله تروریستی" را محکوم می‌کند، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد مدعی شد که روحانی برای پی بردن به علل این حمله، باید به درون دولت خود بنگرد.

نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد، در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌ان، رییس‌جمهور ایران را مسبب تحرکات داخلی کشور دانست و ابراز عقیده کرد: وی باید به پایگاه خود بنگرد تا بفهمد این مسائل از کجا نشات می‌گیرند. او باید در  آینه بنگرد.

صحبت‌های هیلی پس از حمله 4 فرد مسلح به رژه نظامی در شهر اهواز و شهادت 25 تن، از جمله سربازها و شهروندان، در حالی مطرح شده است که گروهک موسوم به الاحوازیه ساعتی بعد از اقدام تروریستی مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

روحانی نیز جلسه‌ای با مدیران ارشد رسانه‌ای آمریکا گفته است: یکی ازمقامات آمریکا حرف عجیبی زد و گفته جنایت تروریست‌ها در اهواز، نتیجه رفتار دولت ایران است! اگر اینطور است؛ آیا مردم آمریکا هم نباید دولت خود را مسوول حادثه تروریستی یازده سپتامبر بدانند؟!
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی