تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

تاییدیه سازمان جهانی بهداشت برای واکسن کرونای ایرانی استرالیایی

مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن ایرانی ـ استرالیایی از تایید فاز یک مطالعات کارآزمایی بالینی این واکسن از سوی سازمان بهداشت جهانی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۵۲۵۷
۱۴:۲۴ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰

سازمان جهانی بهداشت و واکسن کرونای ایرانی استرالیایی

دیدارنیوز ـ ساغر براتی مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن اسپایکوژن در نشست چالش‌های پیش روی اجرای فاز‌های ۲ و ۳ مطالعات بالینی واکسن‌های ایرانی کوویدـ۱۹ که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: فاز یک این واکسن با تایید سازمان بهداشت جهانی به پایان رسیده و مقالات آن نیز منتشر شده است.

وی با بیان اینکه فاز دو این واکسن با کارآزمایی روی ۴۰۰ نفر نیز به پایان رسیده است، ادامه داد: واکسن اسپایکوژن در دو دوز ۲۵ میکروگرم بوده که به فاصله ۲۱ روز به داوطلبان به صورت عضلانی در بازو تزریق می‌شود و این روش برای فاز سوم نیز مورد تایید قرار گرفته و اکنون در حال تزریق است.

براتی تاکید کرد: نتایج فاز دوم اسپایکوژن نیز به سازمان غذا و دارو ارسال شد و توانستیم مجوز آغاز فاز سه را دریافت کنیم.

مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن اسپایکوژن با اشاره به فاز سوم کارآزمایی‌های بالینی این واکسن گفت: از شنبه هفته گذشته فاز سوم این مطالعات آغاز شد که تاکنون به ۶ هزار و ۳۰۰ نفر دوز اول تزریق شده است.

او با اشاره به روند تزریق فاز سه تست انسانی این واکسن توضیح داد: در روز اول به ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر تزریق شد و به مرور روزانه به ۱۰۲۰ داوطلب تزریق کردیم. در طول فاز‌های بالینی دو و سه تاکنون عارضه گرید سه ثبت نشده است.

براتی با بیان اینکه سابقه ابتلا به برخی بیماری‌ها در داوطلبان مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: تست‌های مختلفی روی این افراد انجام می‌شود که به زودی در قالب مقاله منتشر خواهد شد. تاکنون ۱۶ هزار و ۸۷۶ نفر در تست بالینی این واکسن شرکت داشته‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی