تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تناقض رفتاری در برخورد با زالی و چندپزشک

ستاد ملی مقابله با کرونا در ابتدای پاندمی کرونا با تشکیل کمیته نظارت بر تولید محتوا‌های مربوط به کرونا بر تولید و انتشار مطالب مستند و واقعی و مقابله با شایعه سازان تاکید داشته و در این مسیر نظارتی با منتشر کنندگان مطالب غیر واقعی برخوردمی کرد. حال سوال اینست که چرا در مقابل سخنان زالی سکوت کرده است؟

کد خبر: ۱۰۵۰۸۳
۱۳:۴۹ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

تناقض رفتاری در برخورد با زالی و چندپزشک

دیدارنیوز ـ موضوع نظارت بر فضای مجازی در مسائل مختلف جامعه امری لازم و ضروری است. در همه جای دنیا در شرایط بحرانی سخت گیری‌های بیشتری در حوزه اطلاع رسانی دقیق و صادقانه صورت می‌گیرد.

در ایران نیز در جلسه هشتم ستاد ملی مقابله با کرونا که در تاریخ ۲۴ اسفند سال ۹۸ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف شد دستورالعمل برخورد قانونی با تولیدکنندگان و انتشاردهندگان اخبار جعلی با هدف تشویش اذهان عمومی را تدوین کند. با توجه به شیوع کرونا در جهان و به تبع آن در کشورمان و به منظور مدیریت فضای مجازی در دوران کرونا و نظارت بر انتشار مطالب مختلف سمعی، بصری و نوشتاری در این فضا ستاد ملی مقابله با کرونا که مسؤولیت اصلی مدیرت و قانونگذاری این پاندمی را بر عهده دارد، تصمیماتی اتخاذ کرد.

همچنین مقرر شد برای یکپارچه‌سازی و متمرکز کردن منابع تولید و انتشار اخبار مربوط به کرونا در سطح کشور و فضای بین‌الملل، کارگروه ویژه‌ای با عضویت نمایندگان وزارت بهداشت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما تشکیل شود.

در نهایت مصوبه‌ای به شرح زیر به تصویب رسید که کارگروه ویژه فضای مجازی عملکرد اشخاص مختلف اعم از حقوقی، حقیقی، دولتی و غیردولتی را در مورد کرونا مورد نظارت و ارزیابی قرار داده و در صورت تخلف نسبت به برخورد لازم و متناسب از قبیل افزایش هزینه برای عامل تولید و انتشار، تذکر و انفصال موقت از خدمت پلمب و تعطیلی موقت مؤسسه یا محل فعالیت، قطع حمایت‌ها و امتیازات دولتی مانند یارانه، معافیت‌های مالیاتی، ابطال مجوز فعالیت‌های صنفی، ایجاد محدودیت در فعالیت‌های رسانه‌ای متخلف، الزام به انتشار تکذیبیه و اطلاع عموم از تخلف اقدام کند.

در طول مدت زمانی که از شیوع کرونا و مصوبات یاد شده در جهت مقابله با مطالب غیر واقعی در موضوع بیماری کرونا می‌گذرد، فعالیت و جلسات این کمیته ذیل جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شده و در طول این مدت نیز تعدادی از پزشکان حوزه‌های مختلف پزشکی و برخی فعالان رسانه‌ای، فضای مجازی و مسئولان که در این مسیر حرکت کرده و باعث انتشار مطالب غیر واقعی در این خصوص شده بودند مورد تعقیب قرار گرفته و تذکرات جدی به این افراد داده شده است.

بر این اساس سوال اینست چرا کارگروه ویژه نظارت و ستادکرونا نسبت به سخنان زالی سکوت کرده است و در مقایسه با تخلف پزشکان و فعالان رسانه‌ای رفتار متناقض داشته است؟

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر