تیتر امروز

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!
در اولین نشست «صلح و وحدت ملی در ایران» مطرح شد:

بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!

گروه صلح و وحدت ملی انجمن مطالعات صلح ایران، عصر چهارشنبه، سوم اردیبهشت ماه، اولین نشست خود را با موضوع «صلح و وحدت ملی در ایران» با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظِ خانه اندیشمندان...
فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور

فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز یکشنبه، ۴۰ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۲۴۲ نفر مصدوم شدند.

با احساس نا امیدی اینگونه برخورد کنید

در برخی مواقع از زندگی ممکن است هر فردی احساس ناامیدی کند، دلایل اصلی احساس نا امیدی چیست و چه راه حل‌هایی برای آن وجود دارد؟

کد خبر: ۱۰۴۶۸۴
۱۹:۱۹ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

مقابله با احساس نا امیدی

دیدارنیوز ـ ناامیدی معمولاً با دوره‌هایی از اضطراب و افسردگی همراه است. بیش از ۱۸ ٪ از افراد با اختلالات اضطرابی زندگی می‌کنند و تقریباً ۷ ٪ آن‌ها دارای اختلال افسردگی هستند و از همه مهمتر، ۸۰ ٪ از این جمعیت پس از درمان، بهبود قابل توجهی در علائم دارند. افسردگی و اضطراب می‌تواند احساس انزوا، بیگانگی، خجالت در شما ایجاد کند به همین دلیل در این بخش از نمناک با اشاره به برخی دلایل، راه‌های رفع نا امیدی را ارائه می‌دهیم.

چرا احساس ناامیدی می‌کنید؟

عوامل مختلفی مانند از دست دادن یا شکست می‌تواند باعث احساس ناامیدی، ناراحتی، پریشانی شود و یا اینکه نتوانید به خود یا دیگران اعتماد کنید تا تصمیمات خوبی بگیرید. ممکن است به این باور برسید که هرگز موفق نخواهید شد و به عنوان یک بازنده به خود برچسب بزنید. ناامیدی هنگامی افزایش می‌یابد که طرد شوید یا در روابط یا موقعیت‌های کاری احساس مظلومیت، درماندگی یا کنترل داشته باشید. احساس محدودیت یا ناتوانی همچنین می‌تواند شما را ناامید کند.

آیا ناامیدی شما ناشی از افسردگی است؟

احساس ناامیدی اغلب یکی از عوامل اصلی تشخیص افسردگی است. اگرچه بسیاری از افراد افسردگی را با احساس غم و اندوه مرتبط می‌دانند، اما احساس ناامیدی و درماندگی از علائم مکرر افسردگی است و می‌تواند به معنای احساس گیر افتادن، بی علاقگی، گم شدن باشد که اگر همراه با افزایش یا کاهش وزن غیرقابل توجیه، اختلالات خواب، احساس بی علاقگی یا از بین رفتن علاقه به مواردی باشد که روزی باعث شادی شما شده اند یکی از جنبه‌های خطرناک اختلال است. افسردگی تا حدی باعث احساسات ناامیدی شما خواهد بود.

مقابله با احساس نا امیدی

آیا ناامیدی شما ناشی از اضطراب است؟

اضطراب همچنین می‌تواند منبع ناامیدی باشد. اضطراب با احساس شدید یا مداوم نگرانی مشخص می‌شود که مدت طولانی (معمولاً حداقل یک ماه) می‌ماند. اضطراب معمولاً با تندخویی، اختلالات خواب، ضربان تندقلب، احساس ترس یا پارانویا و هوشیاری بیش از حد مشخص می‌شود. همه این‌ها (و موارد دیگر) می‌توانند نشانه بروز یک اختلال اضطرابی باشند.

۲ گام مهم برای رهایی از احساس نا امیدی

برای رفع این حالت ناخوشایند در ابتدا باید دو گام مهم بردارید، گام‌هایی که شامل:

گام اول

تشخیص مشکل و جستجوی راه حل همیشه اولین قدم برای حل مشکل است، اگرچه گام کوچکی به نظر می‌رسد، اما وقتی احساس ناامیدی می‌کنید، کوچکترین راه حل‌ها غیرقابل انجام است. اجازه ندهید که احساس ناامیدی اهمیت کار‌هایی را که به تازگی انجام داده اید از بین ببرد پس اگر به این نتیجه رسیده اید که احساس ناامیدی طولانی مدت نباید وجود داشته باشد، شروع به جستجوی راهی برای خارج شدن از سایه ناامیدی کنید.

گام دوم

گام بعدی این است که بدانیم این احساس ناامیدی از کجا ناشی می‌شود. بدون شناخت شخصی، غیرممکن است که بتوان علت این احساسات را تشخیص داد. یکی از دلایل آن می‌تواند وضعیت دشوار باشد، اما گاهی اوقات آنچه در حال حاضر برای شما ناامید کننده به نظر می‌رسد، در واقع فرصتی برای حرکت به جلو و ظهور یک فرد شادتر و مقاوم است. غالباً، احساس ناامیدی افکاری هستند که واقعیت را محو می‌کنند و حتی لحظات درخشان را خاکستری نشان می‌دهد.

مقابله با احساس نا امیدی

چند راه حل برای رفع احساس نا امیدی

خبر خوب این است که صرف نظر از علت احساس ناامیدی، کار‌هایی وجود دارد که می‌توانید برای از بین بردن این احساسات انجام دهید.

با عزیزان ارتباط برقرار کنید

وقتی با افرادی که می‌شناسید و دوستشان دارید ارتباط برقرار می‌کنید، اغلب شاداب می‌شوید. با دوست یا یکی از اعضای خانواده خود ارتباط برقرار کرده تا به خود اطمینان دهید که هنوز دلایلی برای ارتباط وجود دارد.

گریه کنید

چند دقیقه بنشینید و گریه کنید. سرکوب احساسات می‌تواند باعث شود که مدت زمان بیشتری بمانند، بنابراین اجازه بروز احساسات را بدهید، بعد از آن بیرون قدم بزنید تا ذهن خود را پاک کنید.

موارد متفاوتی را امتحان کنید

اگر تا به حال دویدن را امتحان نکرده اید، این کار را انجام دهید. اگر از زندگی که می‌گذرانید ناامید هستید، برای مدتی از آن فاصله بگیرید و کار‌های جدیدی را امتحان کنید.

مدیتیشن انجام دهید

مدیتیشن فواید بسیاری دارد، اما یکی از مهمترین آن‌ها توانایی تمرکز بر زمان حال است. ناامیدی معمولاً به آینده کشیده و به سرعت طاقت فرسا می‌شود. یادگیری چگونگی تمرکز روی لحظه حال می‌تواند به کاهش این احساسات کمک کند.

هنگام شکست هم وقار خود را حفظ کنید

مقابله با شکست به هیچ وجه ساده نیست، اما رفتار دراین شرایط تحت کنترل خود شماست پس با ایمان به قوی بودن خود تمام تلاش تان را بکنید تا آنچه به عنوان وقار دارید را از دست ندهید. هنگام روبرو شدن با ناامیدی سعی کنید موقعیت را با وقار، فهم و احترام کنترل کنید.

قدرشناسی را تمرین کنید

احساس ناامیدی غالباً با احساس قدر نشناسی مصادف می‌شود. یک دقیقه وقت بگذارید تا فقط یک چیز را که به خاطر آن سپاسگزار هستید یادداشت کنید. برای اینکار نیازی به ایجاد یک لیست بزرگ ندارید فقط یک مورد پیدا کنید.

باور کنید که میتوانید امیدوار باشید

معجزه‌ی باور را دست کم نگیرید، این را بار‌ها و بار‌ها در بخش‌های مختلف نمناک گفته ایم و در موردش توضیحات گسترده‌ای داده ایم پس با شناخت راه‌های موثر در تقویت روحیه و امیدواری برای همیشه خودتان را از این مشکل رها کنید و اجازه ندهید زیباترین روز‌های عمرتان با یک حس ناخوشایند تباه شود.

قوی بمانید و حفظ ظاهر کنید

این به معنای پنهان کردن حقیقت حال و روز شما نیست بلکه راهی است برای جلوگیری از پیشرفت و انتقال آن به دیگران. با حفظ ظاهر خود اجازه ندهید احساسات گریزان تان روحیه‌ی اطرافیان تان را تحت تاثیر قرار داده و از طرفی ظاهر شما را ضعیف‌تر نشان دهد.

منبع: نمناک
برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت