تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

چرا اسکوچیچ بازی تدارکاتی نمی‌خواهد؟

در آستانه مرحله نهایی مقدماتی جام‌ جهانی ۲۰۲۲ قطر بار دیگر اسکوچیچ نمی‌خواهد دیدار تدارکاتی برگزار کند اما این سؤال مطرح می‌شود که چرا اسکوچیچ باز هم از برگزاری بازی‌های تدارکاتی منصرف شده است؟

کد خبر: ۱۰۴۲۲۲
۱۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

چرا اسکوچیچ

دیدارنیوز - روزنامه ایران ورزشی نوشت: «تیم ملی با صلاحدید دراگان اسکوچیچ بدون بازی تدارکاتی به مصاف تیم‌های ملی عراق و سوریه در انتخابی جام‌ جهانی می‌رود. تیم ملی ایران یازدهم و شانزدهم شهریورماه به‌ ترتیب با سوریه و عراق در چارچوب انتخابی جام‌ جهانی دیدار خواهد کرد و برای یک شروع قدرتمند و جلوگیری از اتفاقات دور قبل، نیازمند کسب هر ۶ امتیاز این مسابقات است.

سرمربی تیم ملی برای این مسابقات نیازهای خود را به فدراسیون فوتبال اعلام کرده است ولی خبری از بازی تدارکاتی و دوستانه قبل از این اردو نیست. آن طور که مجتبی خورشیدی، سرپرست تیم ملی فوتبال اعلام کرده، بعد از بیان خواسته‌های اسکوچیچ، عزیزی‌ خادم اطمینان داده تمام برنامه‌ها و اردوهای در نظر گرفته‌شده از سوی کادر فنی شامل امکانات لجستیکی، اردویی و بازی‌های دوستانه برای حضور قدرتمند ملی‌پوشان در مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام‌ جهانی، طبق زمان‌بندی اجرا خواهد شد. با این حال او اعلام کرده قبل از این دو بازی، تیم ملی بازی تدارکاتی نخواهد داشت که با توجه به اظهاراتش این طور به نظر می‌رسد که اسکوچیچ درخواستی برای دیدار دوستانه نداشته است.

اسکوچیچ پیش از این هم در دور قبلی مقدماتی جام‌ جهانی راضی نبود بازی تدارکاتی برای تیم ملی برگزار کند. او معتقد بود با این شیوه برنامه‌های تاکتیکی تیمش را برای حریفان آشکار نمی‌کند. حالا هم در آستانه مرحله نهایی مقدماتی جام‌ جهانی ۲۰۲۲ قطر بار دیگر اسکوچیچ نمی‌خواهد دیدار تدارکاتی برگزار کند اما این سؤال مطرح می‌شود که چرا اسکوچیچ باز هم از برگزاری بازی‌های تدارکاتی منصرف شده است؟

علت اصلی نبود بازی تدارکاتی را باید در نامشخص‌بودن برنامه تیم ملی جست‌وجو کرد. در واقع هنوز کنفدراسیون فوتبال آسیا نحوه برگزاری این مسابقات به‌ صورت عادی یا متمرکز را اعلام نکرده است. از طرفی مشخص نیست میزبانی ایران مقابل سوریه تأیید شود یا خیر! از سوی دیگر به علت فشردگی برنامه‌های فیفا، مدت زمان زیادی برای حضور لژیونرها در تمرینات تیم ملی باقی نمی‌ماند؛ چرا که تیم ملی باید در ۱۱ شهریور با سوریه دیدار کند و لژیونرها سه روز قبل از این تاریخ به تهران می‌رسند. در حال حاضر حدود ۲۰ بازیکن تیم ملی را لژیونرها تشکیل می‌دهند.

با توجه به این اوضاع و احوال، این امکان وجود دارد برنامه تیم ملی در تهران در روزهای آینده دستخوش تغییراتی شود و اسکوچیچ هم از برگزاری بازی تدارکاتی صرف‌ نظر کرده باشد.

با این حال او از بازیکنان لیگ برتری برای شرکت در مینی‌کمپ پنج روز دعوت کرده که از این بین فقط چندین بازیکن در اردو باقی خواهند ماند و یک دیدار درون‌اردویی را هم برگزار می‌کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اسکوچیچ
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی