تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

اسکوچیچ مهدی عبدی را سورپرایز می‌کند

شنیده‌های حکایت از آن دارد که عملکرد مثبت مهدی عبدی مهاجم پرسپولیس، باعث جلب نظر دراگان اسکوچیچ شده است و احتمال دارد که او به تیم ملی دعوت شود.

کد خبر: ۱۰۴۳۱۲
۱۵:۵۰ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

مهدی عبدی اسکویچ تیم ملی

دیدارنیوز: احتمالا مهدی عبدی مهاجم جوان پرسپولیس که پنج شنبه و جمعه گذشته مراسم عروسی خودش را برگزار کرد به تیم ملی دعوت خواهد شد.

این مهاجم جوان در هفته های پایانی لیگ بیستم به اوج برگشت و توانست با گل های حساس خودش کمک شایانی به قهرمانی پرسپولیس کند.

مهدی عبدی در این فصل مجموعا ۱۱ بار برای پرسپولیس گلزنی کرد. او ۹ بار در لیگ برتر گل زد و دو گل را نیز در جام حذفی برای سرخ پوشان به ثمر رساند تا در مجموع دو فصل حضورش در پرسپولیس ۱۸ گل با پیراهن سرخ زده باشد. او در لیگ نوزدهم ۷ گل به ثمر رساند؛ ۴ گل در رقابت های لیگ برتر و ۳ گل در لیگ قهرمانان آسیا که آمار خوبی برای یک مهاجم ۲۰ ساله (در آن مقطع) محسوب می شد.


بیشتر بخوانید: نظر ۵ کارشناس داوری درباره تکرار جنجالی پنالتی فولاد


پدیده لیگ نوزدهم پرسپولیس با اعتماد کالدرون روبرو شد و با گل های حساسش نشان داد می تواند به مهاجمی بزرگ تبدیل شود. عبدی به عنوان آقای گل امیدها از تیم امید پرسپولیس به تیم اصلی رسید و با شجاعت کالدرون در بازی بزرگ سرخ پوشان مقابل استقلال به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت تا در اولین لمس توپ مقابل استقلال گل سه امتیازی بزند.

عبدی در این فصل البته در مقطعی از لیگ بیستم نتوانست برای سرخ پوشان گلزنی کند و از نظر روحی دچار افت شدیدی شد اما در نهایت مهاجم ۲۱ ساله و اهل قراخیل قائمشهر توانست با تمرکز مناسب بار دیگر به عنوان یک گلزن برجسته خودش را به پرسپولیس تحمیل کند.

او در ۱۲ بازی این فصل لیگ برتر در ترکیب اصلی قرار گرفت که تنها در بازی رفت مقابل ماشین سازی تا پایان بازی در زمین ماند و تعویض نشد. او در ۱۱ بازی دیگر در نهایت تعویض شد. جالب این که در این ۱۲ بازی او تنها دو بار در نیم فصل دوم و در هفته های ۲۸ و ۳۰ در ترکیب اصلی قرار گرفت و ۱۰ بازی دیگری که در ترکیب اصلی بود مربوط به نیم فصل اول لیگ بوده است.

با این وجود عملکرد فوق العاده ای به ویژه برابر تیم های تبریزی ماشین سازی و تراکتور نشان داده و برابر هر دو تیم ، دبل کرد.

این عملکرد خوب مهدی عبدی مورد توجه دراگان اسکوچیچ و وحید هاشمیان (دستیار اسکوچیچ) قرار گرفته و احتمالا در مرحله اول (پیش از حضور لژیونرها در اردوی تیم ملی) به تیم ملی دعوت خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی