تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دمای هوای تهران تا ۴۰ درجه بالا می‌رود

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به افزایش تدریجی دما از امروز یکشنبه ۱۷ مرداد گفت: تا پایان هفته جاری، دمای هوا در سطح استان ۲ تا ۵ درجه افزایش یافته و به مرز ۴۰ درجه می‌رسد.

کد خبر: ۱۰۴۰۴۰
۱۱:۰۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

افزایش دمای هوای تهران

دیدارنیوز ـ مجتبی جلالی در خصوص وضعیت جوی و آب و هوایی استان تهران با اشاره به افزایش تدریجی دمای تهران از امروز یکشنبه ۱۷ مرداد ماه اظهار داشت: تا پایان هفته جدید، دمای هوا در سطح استان ۲ تا ۵ درجه افزایش می‌یابد.

جلالی با بیان اینکه اوج افزایش دما طی روز‌های پایانی هفته اتفاق خواهد افتاد افزود: بیشینه دمای پایتخت، در روز‌های پایانی هفته به مرز ۳۹ یا ۴۰ درجه نزدیک می‌شود.

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به اینکه هفته جدید در استان تهران خبری از بارش را نخواهیم داشت گفت: هفته آخر مرداد احتمالاً امواج بارشی از سطح استان عبور خواهند کرد، اما قطعی نیست.

وی همچنین از تجمع بارش احتمالی تا پایان وقت پنجشنبه ۲۱ مردادماه خبر داد و عنوان داشت: از امروز تا پایان هفته در ارتفاعات شرقی و شمالی استان احتمال رگبار و رعدوبرق به صورت نقطه‌ای و محلی وجود دارد و سایر نقاط استان در این مدت جوی آرام خواهند داشت.

جلالی اظهار داشت: هوای تهران، برای امروز یکشنبه ۱۷ مرداد صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتی گراد و حداقل دما ۲۷ درجه سانتی گراد پیش بینی شده است.

منبع: مهر
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر