تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

نتانیاهو در سازمان ملل اطلاعاتی جدید درباره ایران ارائه می‌دهد

یک رسانه صهیونیستی به نقل از مقام نزدیک به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو در سخنرانی‌اش در مجمع عمومی می‌خواهد درخصوص ایران صحبت کند و اطلاعاتی جدید درباره این کشور ارائه دهد.

کد خبر: ۱۰۴۰۲
۱۴:۵۲ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه یدیعوت آحارونوت، یک مقام نزدیک به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که انتظار می‌رود سخنرانی روز پنج‌شنبه نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل شگفت‌انگیز، جالب و حاوی اطلاعاتی جدید باشد به‌گونه‌ای که جهان را متحیر می‌کند.

این مقام صهیونیستی در ادامه تصریح کرد که این اطلاعات درباره ایران خواهد بود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته نیز در مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران سخنرانی کرده بود.

این اولین باری نیست که نتانیاهو سخنرانی‌اش در سازمان ملل را به طرح ادعاهای واهی علیه کشورمان و این گونه گزافه گویی‌ها اختصاص داده است. وی سال گذشته علیه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) صحبت کرد و موضع تند رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران را مورد ستایش قرار داد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی سال گذشته‌اش مدعی شد که برجام، ایران را به کره شمالی دیگری تبدیل خواهد کرد. بنابراین، اسرائیل اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد داد.

وی دو سال پیش از این نیز در سخنرانی خود در مجمع عمومی در اقدامی مضحک تصویری از یک بمب را به نمایش گذاشت و نسبت به ساخت سلاح هسته‌ای در ایران هشدار داد.

این ادعای نخ‌نما و واهی در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تنها دارنده زرادخانه هسته‌ای در خاورمیانه به‌شمار می‌آید اما هیچ‌گاه این مسئله را نپذیرفته است.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی