تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در پیامی

صالحی روز خبرنگار را تبریک گفت

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار، با صدور پیامی این روز را به تلاشگران و مجاهدان عرص اطلاع‌رسانی و روشنگری تبریک گفت.

کد خبر: ۱۰۳۹۵۷
۱۶:۲۴ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

 تبریک روزخبرنگار توسط صالحی

دیدارنیوز ـ به نقل از اداره‌کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی، در متن پیام «علی اکبر صالحی» آمده است: برای اینجانب مایه افتخار و مباهات است که در واپسین روز‌های ماه پر فضیلت ذیحجه، فرا رسیدن روز خبرنگار را به محضر یکایک اصحاب رسانه و تلاشگران و مجاهدان عرصه اطلاع‌رسانی و روشنگری تبریک و شادباش عرض کنم. این کمترین بار‌ها گفته‌ام و بارِ دگر می‌گویم که در این عصر و زمانه که ساختار و سازوکار حیات آدمی بر پهنه این کره خاکی، دستخوش دگرگونی‌های عظیم و شگرف شده است، اصحاب قلم و اندیشه، خاصّه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران تیزبین و کاوشگر به پیشقراولان و طلایه‌داران مبارزه با هر گونه فساد و تباهی در صحنه زندگی جمعی آدمیان تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد: بدون تردید، نظارت مستمر و دقیق بر اقدامات و تصمیمات اصحاب قدرت و مکنت و حسابرسی از کارنامه آنان در این دوران نوین، مرهون ایثارگری و فداکاری خبرنگارانی است که خود آرش‌های عصر جدیدند. اگر بنابر روایات اساطیری سرزمین ما، آرش کمان در دست گرفت تا نگهبان و پاسدار حریم مقدس مادر میهن باشد، امروز می‌توان گفت که همان تیر و کمان به قلم وقایع‌نگار روزنامه‌نگاران و خبرنگاران متعهّد و ایران دوست تبدیل شده است تا اقشار و طبقات مختلف اجتماع به ویژه صاحبان مناصب و برخورداران از امکانات مادی و معنویِ جامعه را به پاسخگویی و دفاع موجّه و مقبول از اعمال و کردار خویش، موظّف کند.

رییس سازمان انرژی اتمی افزود: اینجانب ضمن تقدیر از کوشش‌های بی امان و تلاش‌های خستگی ناپذیر شما عزیزان از درگاه یگانه هستی‌بخش مسألت می‌کنم تا برکاتِ خویش را بر همه مبارزان و مجاهدان راه استقلال و آزادی نازل کند و بر عمر و عزّت اعضای خانواده بزرگ و افتخارآفرین رسانه در سراسر ایران اسلامی بیفزاید.

منبع: ایرنا
برچسب ها: روز خبرنگار
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر