تیتر امروز

صیانت از حقوق بشر، لازمه‌ی ضروری توسعه پایدار
"معیار" در گفت و گو با یک وکیل پایه یک دادگستری بررسی کرد

صیانت از حقوق بشر، لازمه‌ی ضروری توسعه پایدار

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های "معیار" با عباس کوچ نژاد، وکیل پایه یک دادگستری موضوع توسعه را به بحث و بررسی گذاشت، حاصل این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!
در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با مهدی رنجبریان مطرح شد:

قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!

در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام و المسلمین مهدی رنجبریان مدرس حوزه درباره "جایگاه نظریه ولایت فقیه در فقه و قانون اساسی" گفتگو کردیم.
رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است
دیدار ویژه برنامه‌ای را با حضور نسل دوم مهاجران افغانستانی برگزار کرد

رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است

دیدارنیوز در ادامه مناظره‌ای که درباره مهاجران افغانستانی داشت، این بار در ویژه برنامه جامعه پلاس میزبان دو نفر از مهاجران نسل دوم بود.

این عادت‌های سرطان‌زا را ترک کنید

برخی از عادت‌های روزانه ما بسیار خطرناک هستند و می‌توانند باعث سرطان شوند.

کد خبر: ۱۰۳۵۱۵
۱۱:۴۳ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

عادت‌های سرطان‌زا

دیدارنیوز ـ وبسایت سلامت و تناسب اندام eatthis در گزارش جدید، برخی از عاداتی را که می‌تواند منجر به تعدادی از سرطان‌های کشنده شود، برشمرده است.

این گزارش می‌گوید که پیشگیری از سرطان ممکن است فقط با اصلاح برخی از شیوه‌های زندگی مانند تغذیه، وزن بدن، فعالیت بدنی و سیگار کشیدن متوقف نمی‌شود. این موارد تنها عناصر روزمره شما نیستند که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند؛ به گونه‌ای که برخی عادات غافلگیرکننده وجود دارند که می‌توانند منجر به سرطان شوند.

خواب ناکافی

مطالعات مکرر پزشکی به افراد مبتلا به داشتن خواب کافی هشدار می‌دهد (بزرگسالان هر شب ۷ تا ۹ ساعت با کیفیت خوب بخوابند) و تحقیقات فزاینده‌ای نشان می‌دهد که خواب کم‌خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

بنیاد ملی خواب ایالات متحده می‌گوید: خواب ناکافی ممکن است به طور غیر مستقیم خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد و کم‌خوابی با چاقی ارتباط تنگاتنگی دارد، بنابراین شیوع بسیاری از انواع سرطان را افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، کمبود خواب با مشکلات سیستم ایمنی بدن مانند التهاب مداوم مرتبط است که تصور می‌شود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

تنهایی

مطالعات به این نتیجه رسیده اند که تنهایی می‌تواند باعث التهاب در بدن شود. با گذشت زمان، این ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

بر اساس مطالعه منتشر شده در آنتی اکسیدان‌ها و ردوکس سیگنالینگ، التهاب مزمن ناشی از تنهایی، ممکن است مکانیسم اصلی ایجاد بیماری‌های جدی مانند تصلب شرایین، سرطان و بیماری‌های دژنراتیو باشد. در این زمینه، محققان فنلاندی دریافتند که افراد میانسال که احساس تنهایی می‌کردند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

الکل

به گفته انجمن سرطان آمریکا، مصرف الکل خطر ابتلا به حداقل هفت نوع سرطان از جمله دهان، گلو، سینه، روده بزرگ، راست روده و مری را افزایش می‌دهد.

یک مطالعه منتشر شده در Lancet Oncology نشان داد که ۴ درصد مورد از این هفت سرطان در سراسر جهان با مصرف الکل تشخیص داده شده است.

مکمل‌های غذایی

مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکمل‌های ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آن‌ها تاکید کرده اند؛ به گونه‌ای که این مکمل‌ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.

جان وانگ محقق مرکز پزشکی شهر بوستون در ایالت ماساچوست آمریکا می‌گوید: شواهد نشان می‌دهد که مصرف ویتامین E هیچ فایده‌ای ندارد و بتاکاروتن می‌تواند مضر باشد، زیرا خطر ابتلا به سرطان ریه را در افرادی که قبلاً در معرض خطر هستند، مانند افرادی که سیگار می‌کشند، افزایش می‌دهد کما اینکه می‌تواند با افزایش خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی یا سکته شود.

تماشای تلویزیون

بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که بیش از دو ساعت در روز به تماشای تلویزیون می‌پردازند، در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین پایین هستند.

انجمن سرطان آمریکا که به همه بزرگسالان توصیه می‌کند حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت با شدت متوسط ​​ (یا ۷۵ دقیقه فعالیت شدید) در هفته انجام دهند، می‌گوید: فعالیت بدنی به بهبود سطح هورمون‌ها و نحوه عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی