تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

چرا سود سهام عدالت برای برخی از سهامداران واریز نشد؟

مشاور اجرایی سهام عدالت عدم واریز دو مرحله سود سهام عدالت برای برخی از سهام داران را بیان کرد.

کد خبر: ۱۰۳۳۷۱
۱۳:۵۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

سود سهام عدالت

دیدارنیوز ـ محمدرضا پوررضایی درباره دلایل عدم واریز سود مرحله اول و دوم سود سهام عدالت سال ۹۸ برای عده‌ای از مشمولان اظهار داشت: در ابتدا باید گفت که دو مرحله سود سهام عدالت برای حدود ۹۹ درصد از مشمولان واریز شده است و سهامداران تا کنون ۵۰ درصد مرحله اول، ۴۰ درصد مرحله دوم سود را دریافت کردند و ۱۰ درصد باقیمانده مربوط به دو شرکت بورسی است که هنوز به تعهدات خود عمل نکردند.

وی ادامه داد: اولین گروه از کسانی که هنوز دو مرحله سود سهام عدالت را دریافت نکردند از افرادی هستند که هنوز سجامی نشده‌اند و این افراد در ابتدا باید مراحل ثبت نام در سجام و احراز هویت را سپری کنند.

مشاور اجرایی سهام عدالت افزود:، اما عده‌ای هم هستند که هر چند در سامانه سجام ثبت نام کرند، اما به دلایلی موفق دریافت سود سهام عدالت نشده‌اند. این افراد به دلایلی از جمله مسدودیت حساب، بسته شدن حساب به دستور قضایی، حساب مشترک، یکطرفه شدن حساب و ... نمی‌توانند سود را برداشت کنند.

پوررضایی با اشاره به راه ارتباطی با سهامداران برای حل مشکل و بررسی دلیل عدم واریز سود اظهار داشت: تمام سهامدارانی که در برداشت سود سهام عدالت با مشکل برخوردند می‌توانند با شماره ۱۵۶۹ تماس بگیرند و مشاوران و همکاران ما اماده پاسخگویی به سهامداران هستند.

وی تاکید کرد: برای تمام مشکلات مطرح شده نمی‌توان یک نسخه پیچید و باید موضوعات مورد به مورد بررسی شوند به همین دلیل توصیه می‌شود سهامداران برای بیان مشکل و رفع آن با شماره مذکور تماس بگیرند.

مشاور اجرایی سهام عدالت گفت: سهامداران نگران نباشند اگر تاکنون موفق به دریافت دو مرحله سود سهام عدالت نشده‌اند و مشکلاتی از این جنس دارند، سود سهام عدالت در حساب بستانکاری آن‌ها منظور و ذخیره می‌شود.

پوررضایی ادامه داد: مشکل سهامداران عمدتا از طریق تماس تلفنی مشخص و برطرف می‌شود و نیاز به مراجعه حضوری نیست و تنها برای مشکلات خاص، سهامداران باید به صورت حضور مراجعه داشته باشند.

منبع: ایلنا
برچسب ها: سهام عدالت
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت