تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
خبر خوش برای بازنشستگان

پرداخت معوقه فروردین مستمری‌بگیران تا ۱۰ روز آینده

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری موارد مطرح شده در آخرین جلسه روسای تشکل‌های بازنشستگی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی را تشریح کرد.

کد خبر: ۱۰۳۲۳۴
۱۷:۲۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

پرداخت معوقه فروردین مستمری‌بگیران تا ۱۰ روز آینده

 

دیدارنیوز: رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری موارد مطرح شده در آخرین جلسه روسای تشکل‌های بازنشستگی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی را تشریح کرد.

حسن صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: باتوجه به حساسیت موضوع پرداخت معوقه فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی (سایر سطوح) موضوع را مطرح کردیم که آقای سالاری پاسخ دادند که به ضرس قاطع بین یک هفته تا ۱۰ روز آینده این مبلغ را به بازنشستگان پرداخت می‌کنیم.

وی افزود: کل مبلغی که باید بابت معوقه فروردین ماه تخصیص یابد، رقمی بین ۲ هزار تا ۲۲۰۰ میلیارد تومان است که قرار بود شستا (شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تامین اجتماعی) این رقم را تامین کند که انجام نشد و حالا مدیرعامل سازمان وعده داده این کار را انجام می‌دهد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در رابطه با طرح موضوع وام بازنشستگان در این جلسه، گفت: راجع به وام مذاکره کردیم. مصوبه‌های قبلی در این مورد، خوب مدیریت شده‌اند و تاکنون بیش از ۴۳ هزار نفر وام ۷ میلیون تومانی را دریافت کرده‌اند. اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری هم در دو مرحله این وام را با استفاده از سهمیه خود به اعضا پرداخت می‌کند.

صادقی افزود: در مرحله اول حدود ۴۷۰ نفر این وام را دریافت کرده‌اند و در مرحله دوم هم این وام در چند مرحله به ۳۳۰۰ نفر دیگر پرداخت می‌شود تا از تمام سهمیه خود در این دو مرحله برای بازنشستگان عضو استفاده کنیم. بابت مرحله دوم تاکنون بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر ثبت نام شده‌اند اما در جریان وام مرحله دوم، در مرحله اول به ۱۳۰۰ نفر و در مرحله دوم به ۲ هزار نفر وام پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی توانست قطار را به گونه‌ای بر ریل قرار دهد که در هیچ شرایطی برای مدیران آینده متوقف نشود، گفت: برنامه‌های خوبی در سازمان تامین اجتماعی تدوین شده‌اند که در این جلسه پیرامون آن‌ها صحبت کردیم. یکی از این برنامه‌ها به حوزه درمان برمی‌گردد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، افزود: در این جلسه بحث تکمیل بیمارستان فیاض بخش مطرح شد و تاکید کردیم حتما باید این کار انجام گیرد تا این بیمارستان هم با ظرفیت کامل قابلیت سرویس دهی پیدا کند. همچنین به بحث بیمارستان هدایت هم اشاره شد تا ظرفیت‌های آن‌ها مورد توجه قرار گیرند. در همین حال به موضوع سطح‌بندی حوزه درمان پرداختیم. تاکید شد که سازمان باید به این مقوله بیشتر توجه کند تا در آینده برای ساخت و سازهای کوچک در حوزه درمان، منابع را مدیریت کنیم و بودجه درمان را در خدمت سطح‌بندی قرار دهیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حسن نیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
0
0
صادقی
سالاری
بیات
دروغگو هستند
وعده سرخرمن زباد داده اند
وهبچکدام عملی نشده
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد