تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

روند ثبت‌نام اینترنتی وام بازنشستگان تامین اجتماعی/ افزایش سن دریافت وام

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی گفت: روز‌های گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران اقدام به ثبت نام تسهیلات قرض‌الحسنه و ۴۳ هزار نفر وام خود را دریافت کرده‌اند.

کد خبر: ۱۰۳۱۶۹
۱۱:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

روند ثبت‌نام اینترنتی وام بازنشستگان

دیدارنیوز ـ علی جهانی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در این باره اظهار کرد: یک سامانه الکترونیکی به منظور تسهیل ثبت نام و دریافت وام راه اندازی و اخیرا آغاز به کار کرده است و توانسته تا حد زیادی از مراجعات حضوری مستمری بگیران به بانک‌ها بکاهد.

وی افزود: طی چند روز گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران متقاضی، اقدام به ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه کرده‌اند و از این تعداد ۴۳ هزار نفر وام خود را دریافت کرده‌اند.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه در فرایند پرداخت وام، پیامکی از سوی بانک رفاه به منظور تایید هویت فرد وام گیرنده ارسال می‌شود که لازم است بازنشستگان ما حتما به این پیامک پاسخ داده و صحت دریافت وام را تایید کنند که در این مرحله هنوز ۲۰ هزار نفر به این پیامک پاسخ نداده‌اند. البته این حق و فرصت برای مستمری بگیران ما محفوظ می‌ماند، اما حتما نسبت به تایید پیامک اقدام کنند.

جهانی با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۳۴۰ هزار نفر تسهیلات قرض الحسنه را دریافت کردند گفت: تا پایان امسال نیز ۴۰۰ هزار بازنشسته در شش مرحله تسهیلات بانکی را دریافت خواهند کرد. به طور متوسط هر ۴۰ روز، یک مرحله اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: برای این امر در مجموع ۲۶۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و مبلغ وام به ۷ میلیون تومان افزایش یافته است. سن دریافت وام نیز از ۷۰ به ۷۷ سال افزایش یافته است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه پس از اتمام مراحل ثبت نام و ارائه مدارک به بانک، بانک عامل مکلف شده است از یکم تا سوم هر ماه مبلغ تسهیلات را به حساب بازنشستگان واریز کند، گفت: بنابراین نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان جهت امر ثبت نام نیست. چون اطلاعات مستمری بگیران دریافت و اقدامات لازم انجام می‌شود و کانون‌های بازنشستگی اطلاعات را در اختیار بانک عامل قرار می‌دهند تا عملیات واریز تسهیلات انجام شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: وام بازنشستگان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد