تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

وکیل محمدرضا شجریان به رای برائت صدا و سیما اعتراض کرد

وکیل مدافع محمدرضا شجریان گفت که به رای صادره مبنی بر بی‌حقی موکلش در پرونده شکایت از صدا و سیما اعتراض کرده است.

کد خبر: ۱۰۲۹۰
۱۶:۱۹ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد حسین آقاسی از اعتراض به رای صادره مبنی بر بی‌حقی موکلش در پرونده شکایت از صدا و سیما به دلیل پخش بدون اجازه آثار این استاد آواز ایران خبر داد و افزود: جالب بود که قاضی شعبه در این جلسه بسیار محترمانه رفتار کردند و انکار کردند که من «ها ها ها» نگفته‌ام. با ایشان گفت‌وگویی داشتیم و من اعتراض را ثبت کردم. منتظر هستم که پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شود.

آقاسی پیش از این در رابطه با این پرونده به ایسنا گفته بود: در تیر ماه سال ۱۳۸۸ به علت پخش بدون اجازه آثار استاد شجریان  و به استناد ماده ٢٣ قانون حمایت حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان  علیه صدا و سیما طرح شکایت کردیم. در خرداد ماه سال ۱۳۹۰ بازپرس با استناد به اینکه صدا و سیما سوء نیت نداشته است قرار منع پیگرد صادر کرد.

وی با اشاره به اعتراض به قرار منع تعقیب صادره از سوی بازپرس، و ارسال پرونده به شعبه ۱۰۶۰ دادگاه کیفری ۲ کارکنان دولت، گفت: قاضی دادگاه قرار منع پیگرد صادر شده توسط بازپرس را نقض کرد و به دادسرا دستور داد که این پرونده تعقیب شود و متهمین احضار و به آنها تفهیم اتهام شود. پرونده خرداد ماه سال ۹۱ برای انجام این کار به دادسرا عودت شد. رسیدگی به این پرونده حدود ۶ سال طول کشید و نهایتا اردیبهشت ماه سال ۹۷ با تفهیم اتهام به متهمین این پرونده مجددا به دادگاه ارسال شد. ۱۱ شهریور ماه زمان محاکمه بود اما متاسفانه قاضی دادگاهی که نظر به مجرمیت افراد داشت، تغییر کرد. قاضی جدید از فضای موسیقی و امور مربوط به هنر اطلاعات اندکی داشت و بر این عقیده بود که «آقای شجریان یک "ها ها هایی" کرده، چرا ما صدا و سیما را تعقیب کنیم؟ آنها سوء نیت نداشتند» و نهایتا توسط ایشان رای به عدم سوء نیت و برائت صدا و سیما داده شد.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر