تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

اعتراف شیطانی خفاش کله زرد در مشهد + عکس

اعضای یک باند مخوف زورگیری که با ورود شبانه به منازل مردم اخاذی می‌کردند، با تلاش دو ماهه نیرو‌های پلیس اطلاعات و امنیت مشهد در حالی به دام افتادند که چندین قبضه کلت جنگی و شمشیر از آنان کشف و ضبط شد.

کد خبر: ۱۰۲۸۱۲
۱۱:۳۳ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

اعتراف شیطانی خفاش کله زرد در مشهد + عکس

دیدارنیوز ـ ماموران پلیس اطلاعات و امنیت مشهد از حدود دو ماه قبل به اخباری دست یافتند که نشان می‌داد تعدادی از اوباش سابقه‌دار، پس از آزادی از زندان، باند خطرناکی را تشکیل داده اند و به صورت مسلحانه از مردم زورگیری و اخاذی می‌کنند.

از سوی دیگر بررسی برخی پرونده‌های موجود در مراکز انتظامی نیز بیانگر آن بود که اعضای این باند افرادی را که در حاشیه شهر از وضعیت مالی مناسبی برخوردار بودند، شناسایی می‌کردند و سپس شبانه به منازل آن‌ها هجوم می‌بردند. آنان با استفاده از شمشیر یا کلت جنگی پدر خانواده را در حضور همسر و فرزندانش کتک می‌زدند و تهدید می‌کردند که باید مبالغ ده‌ها میلیونی را به شماره حسابی واریز کنند که در اختیارش می‌گذاشتند.

سرکرده باند «خفاش‌های مسلح» که به «کله زرد» معروف است طعمه زخمی را همچنین تهدید می‌کرد که اگر فقط طی سه روز پول درخواستی را به حساب مذکور واریز نکند دیگر رنگ همسر و فرزندانش را نخواهد دید!

با جمع آوری این اطلاعات و با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ حسین دهقان پور (فرمانده انتظامی مشهد) گروه تخصصی از نیرو‌های ورزیده پلیس اطلاعات و امنیت وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را در این باره آغاز کردند. آنان پس از دو ماه رصد‌های اطلاعاتی، به نتایجی رسیدند که اعضای باند «خفاش‌های کله زرد» با یک برنامه ریزی حساب شده، پاتوق‌های محل اختفای خودشان را مدام تغییر می‌دهند و حتی برای آن که شناسایی نشوند از تلفن همراه نیز به هیچ وجه استفاده نمی‌کنند.

نیرو‌های انتظامی که زیرنظر مستقیم رئیس پلیس مشهد، عملیات شناسایی زورگیران خطرناک را ادامه می‌دادند به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد اعضای باند چند روز قبل و در ساعت ۴ بامداد در منطقه شهرک شهید رجایی مشهد وارد منزل مردی میان سال شده اند و با زخمی کردن پدر خانواده از وی خواسته اند تا مبلغ ۷۰ میلیون تومان را به حساب آن‌ها واریز کند. با این اطلاعات نیرو‌های کارآزموده پلیس در پوشش‌های مبدل وارد عملیات شدند و طی چند ساعت ۳ عضو باند «کله زرد» را به دام انداختند. با بررسی‌های مقدماتی پلیس مشخص شد که اعضای این باند سوابق شرارت از قبیل آتش زدن عمومی واحد صنفی، تخریب خودرو، شیشه‌های منازل، ورود به عنف و سرقت را در کارنامه سیاه خود دارند. به همین دلیل تحقیقات پلیس به صورت ویژه ادامه یافت و چندین قبضه شمشیر و کلت جنگی نیز از مخفیگاه خفاشان مسلح کشف و ضبط شد.

با انتشار خبر دستگیری «کله زرد» و همدستانش در شهرک‌های حاشیه شهر، تاکنون ۹ تن از شهروندانی که طعمه زورگیری اعضای این باند شده بودند با مراجعه به پلیس از آن‌ها شکایت کردند. بررسی‌های تخصصی از متهمان سابقه دار که بین ۳۰ تا ۳۵ ساله هستند همچنان ادامه دارد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور