تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سازمان سنجش درباره سوالات سخت کنکور ۱۴۰۰ کوتاه آمد/ ۲ سوال ریاضی حذف می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره بررسی سختی سوالات ریاضی در کنکور سراسری ۱۴۰۰ توضیح داد.

کد خبر: ۱۰۲۵۴۲
۱۲:۵۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

حذف 2 سوال ریاضی کنکور

دیدارنیوز ـ دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امروز در حاشیه بازدید از حوزه دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ گفت: نتایج اولیه و کارنامه کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ تا دوشنبه (۱۰ مرداد) اعلام می‌شود و همه نظرات ذی‌نفعان و بازیگران کنکور را در زمینه بررسی سوالات جمع‌آوری کرده‌ایم.

وی ادامه داد: تمام نظرات اعم از دانش‌آموزان، آموزش و پرورش و مؤسسات مختلف را جمع‌آوری کرده‌ایم. درس ریاضی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته سخت‌تر بوده و در مجموع ۳ ایراد از سوالات ریاضی گرفته شده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: این سه ایراد کلی این بوده که یک سوال خارج از کتاب درسی بوده، دوم مطرح شد سوالات از بخش حذف‌شده کتاب‌ها آمده و سوم مطرح شد که بعضی از سوالات خارج از اهداف کتاب بوده که در این باره پاسخ دادیم به لحاظ ماهوی، میان آزمون سراسری و امتحان ریاضی کلاسی تفاوت وجود دارد.

خدایی تصریح کرد: همه این موارد بررسی شد و به نفع داوطلب تصمیم می‌گیریم و سوالاتی که به نتیجه برسیم خارج از کتاب درسی است، حذف می‌شود و یک سری از سوالات هم سخت بود، اما داوطلبی که مطالعه کرده و وقت گذاشته، نباید حقش تضعیف شود.

وی ادامه داد: تصمیمی که صرفاً برای درس ریاضی گرفته شده، این است که ۲ سوال حذف می‌شود و به نفع داوطلب تصمیم گرفته می‌شود و داوطلبان در کارنامه این موضوع را مشاهده می‌کنند. تأثیر مثبت نیز به این صورت است که اگر داوطلبی پاسخ صحیح داده باشد، برایش در نظر گرفته می‌شود و اگر داوطلبی پاسخ اشتباه داده باشد، نمره منفی برای وی در نظر گرفته نمی‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به طور نمونه سال گذشته فرد با نمره ۶۰ تراز هزار می‌گرفت و امسال با نمره ۵۰ تراز هزار می‌گیرد.

داوطلبان نگران نباشند. سازمان سنجش بهترین تصمیم را به نفع آن‌ها خواهد گرفت. سوالاتی که جواب نداشتند که دو سؤال از مجموعه سوالات درس ریاضی کنکور بوده، حذف می‌شود و برای بقیه سوالات تصمیم تأثیر مثبت گرفته شد.

منبع: مهر
برچسب ها: کنکور سراسری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی