تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

آخرین تحولات افغانستان ؛سقوط شهرستان برگمتال نورستان

سقوط شهرستان "برگمتال "نورستان ، کشته شدن ۱۷۰ عضو گروه طالبان از جمله چند فرمانده این گروه و سقوط بالگرد ارتش از مهمترین تحولات و رویدادهای ۲۴ ساعت گذشته در افغانستان است.

کد خبر: ۱۰۲۴۴۴
۱۹:۳۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

آخرین تحولات افغانستان ؛سقوط شهرستان برگمتال نورستان

دیدارنیوز - به گزارش ایرنا،ولسوالی برگ‌متال، دره‌ای سبز و دور افتاده در شرق نورستان و هم‌مرز با پاکستان است که تاکنون چندین بار است با تهدیدهای امنیتی روبرو شده بود.
وزارت دفاع افغانستان امروز سه شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک فروند بالگرد نیروهای ارتش در شهرستان «نادعلی» استان هلمند در هنگام ماموریت دچار نقض فنی شده و فرود اضطرای انجام داده است.
در اطلاعیه آمده است که تمام سرنشینان این بالگرد که سالم هستند از محل منتقل شده اند  بالگرد به دلیل منطقه ناامن توسط نیروهای ارتش منهدم شد.
"قاری یوسف احمدی" یکی از سخنگویان طالبان مدعی انهدام این بالگرد توسط این گروه شد.
«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان هم امروز در توئیتی مدعی شد که شهرستان برگمتال دراستان نورستان را تصرف کرده و تعداد سلاح و تجهیزات نیز بدست آنها افتاده است اما دولت دراین رابطه ابراز نظر نکرده است.
وزارت دفاع افغانستان امروز سه شنبه در اطلاعیه‌ای جداگانه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۸ جنگجوی گروه طالبان در مناطق مختلف این کشور کشته و ۱۱۲ تن دیگر هم زخمی شدند.
در اطلاعیه آمده است که این افراد  در استانهای کنر، لوگر، غزنی، خوست، قندهار، اورزگان، فاریاب، بلخ، جوزجان، سمنگان، هلمند، تخار، قندوز بغلان و کاپیسا کشته و زخمی شده اند.
«عبدالحق عمری» فرزند «محمدنبی عمری» عضو هیأت مذاکره کننده طالبان در قطر که از فرماندهان طالبان بود نیز در درگیری با نیروهای ارتش افغانستان کشته شده و انس حقانی یکی از اعضای رهبری طالبان کشته شدن عبدالحق عمری را تائید کرده است.
وزارت دفاع همچنین از کشته شدن خیبراکه یکی از فرماندهان پاکستانی طالبان نیز در فاریاب خبر داده و گفته است که در کنار وی فرمانده قطعه سرخ این گروه هم جان باخته است.
سخنگوی نهادهای امنیتی افغانستان گفته است که طی یک هفته گذشته بیش از یکهزارو ۵۰۰ عضو گروه طالبان در درگیری با نیروهای ارتش و حملات هوایی کشته شده اند.
استاندار ننگرهار افغانستان هم اعلام کرده است که دیروز ۳۹ جسد  اتباع پاکستان را در در کنار طالبان علیه دولت افغانستان می جنگیدند ،شناسایی و در مرز تورخم برای تحویل به پاکستان تحویل صلیب سرخ شده است.
مسئول مطبوعاتی لشکر عملیات خاص وزارت دفاع افغانستان نیز در اطلاعیه اعلام کرد که کاپیتان «جاوید» از افسران  ارتش پاکستان که رهبری جنگ طالبان را در استانهای لوگر، پکتیا و پکتیکا برعهده داشت، در عملیات نیروهای ویژه (۰۱) ریاست عمومی امنیت ملی کشته شده است.


منبع: ایرنا
برچسب ها: افغانستان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر